Pošlji povpraševanje

Najem šotora za poroko in izposoja šotorov za prireditve - cena

Poročni šotor

Vas zanima najem šotora za poroko ali izposoja šotora za katero koli drugo prireditev, na primer veselico, koncert, rojstnodnevno zabavo, promocijo izdelkov, obletnico, sejem in poslovno ali zasebno srečanje? Oglejte si spletno stran Mobil plac. V naši ponudbi je tudi izposoja šotorov. Nato nas pokličite in dogovorili se bomo za sestanek. Predstavili vam bomo, zakaj je najem šotora za poroko ali kakšno drugo prireditev najboljša rešitev.

Izposoja šotora za poslovno zabavo

Najem šotora za poroko še zdaleč ni edina storitev, ki jo ponujamo. Tudi poslovne zabave so vedno velik zalogaj, saj se želimo pred sodelavci in poslovnimi partnerji pokazati v najboljši luči. In ravno zato je najem šotorov za prireditve odlična rešitev. Tovrstne zabave običajno potekajo v relativno sproščenem vzdušju, hkrati pa lahko še vedno zahtevajo prostor na visoki ravni. Z izposojo šotorov boste zagotovili oboje. Vaši poslovni partnerji se bodo zabavali v čudovitem okolju, hkrati pa se bo zabava odvijala v naravi. Šotor za poroke na prostem ali poslovno zabavo pomeni tudi, da boste lahko uživali na prostem, hkrati pa boste v primeru slabega vremena zaščiteni pred vremenskimi nevšečnostmi. Poglejte naše reference in nas pokličite za najem šotora. Cena je odvisna od velikosti šotora in dodatne ponudbe. Več na naši strani!

Najem šotora za poroko - praznujte v prečudoviti naravi

Najem šotorov za prireditve je odlična priložnost, da vsako zabavo ali srečanje prilagodite, kot vam ustreza. Izposoja šotorov za vašo poroko vam omogoča, da svoje najdražje povabite v prijeten objem narave, na svoj najljubši kraj - tako rekoč kamor koli si želite. Ste pomisli na poroko na prostem, ki jo pokvari slabo vreme? To se vam nikoli ne bo zgodilo, če se boste odločili za najem šotora. Cena izposoje je znana, ko se dogovorimo o vseh podrobnostih, v vsakem primeru pa lahko rečemo, da je najem šotora za poroko vedno smiselna odločitev.

KBG d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje