Pošlji povpraševanje

Tiskarna majic- sitotisk oz. tisk na tekstil Tris in Tris

Tris in Tris - tiskarna majic

Tisk majic pripravimo skupaj, da vključite barve ali besede vašega podjetja. Tiskarna majic Tris in Tris vam nudi tiskanje majic, sitiotisk majic ali vezenje na majice.

Tiskanje majic

Naj bo reklama za vaše podjetje tisk na tekstil. Tisk majic bo edinstven, saj bomo z vašimi željami in našimi idejami pripravili logo ali besede, katere bodo opisale vaše podjetje. Naša tiskarna želi s tiskom razvijati tržno komunikacijo. Za tiskanje majic lahko izberete t-shirt majice ali pa si namesto sitotiska izberete vezenje na majice. Naša tiskarna majic za tisk uporablja različne načine: preslikače, direktni tisk ali folijo za prenos na tekstil. Če vam tisk na tekstil ne odgovarja, se lahko odločite za vezenje na majice. Za tiskanje majic lahko izbirate različne t-shirt majice. Tisk majic naredimo kvalitetno tako, da bo logo vašega podjetja dobro razpoznaven.

S KLIKOM DO UNIKATNE MAJICE

Vezenje na majice

Vezenje na majice nudimo v dveh načinih: lahko vam zvezemo poljubni motiv, ali pa vam na majico zvezemo vaš logotip, v obliki našitka. Nekateri se zaradi obstojnosti namesto tiska rajši odločijo za vezenje. Tako kot tisk na tekstil, vam naša tiskarna majic tudi vezenje izdela na različno blago in za ralične namene. Vezenje je nekaj drugega kot sitotisk majic. Vezenje na majice se tako uporablja za tisk takrat, kadar želimo vezen logotip in njegovo daljšo obstojnost. Pri digitalnem tisku majic tiskarna lahko uporablja različno barvno paleto. Vezen tekstil je tako veliko manj barvast kot so lahko majice, kjer smo naredili sitotisk majic.

Sitotisk majic

Tisk na tekstil s pomočjo sitotiska je rešitev za vse, ki želite naročiti večje količine majic, ki so cenonvno ugodne in vključujejo več različnih vzorce. Tiskarna majic, ki ne nudi sitotiska, nima prihodnosti. Tisk na majice je zabaven, smešen ali povsem poslovno resen. Če želite zabavne majice, kratke majice s smešnim napisi, majice za valeto ali ostale t-shirt majice, potem smo v podjetju Tris in Tris pravi naslov za vaša naročila.

Tiskarna majic Tris in Tris vam nudi tudi ...

Tiskanje majic smo dopolnili še z izdelovanjem zastav različnih oblik in velikosti, ki imajo lahko navadno ali aluminjsato konstrukcijo. Tiskarna majic izdeluje reklamne zastave (logotip podjetja), prav tako pa tudi občinske in državne zastave. Tisk majic smo nadgradili tudi z izdelovanjem dresov za športne aktivnosti, kot so športni dresi za nogomet, odbojko, kolesarjenje in rokomet. Prav tako pa pripravimo celostne grafične podobe, da bo vaše podjetje kar se da prepoznavno. V podjetju Tris in Tris se zavedamo pomena kvalitetnega tiska in vezenja, zato vam sporočamo, da smo tiskarna majic, vredna zaupanja.

Tris in Tris | Tisk na majice, tiskanje majic, tisk majic, tisk na tekstil, sitotisk majic, vezenje na majice- povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje