Trgovina Klasje - zdrava prehrana, prehranski dodatki, naravne kreme, magnetni nakit in bambusovo perilo

Trgovina Klasje


Trgovina Klasje - trgovina z zdravo prehrano

Trgovina Klasje slovi kot trgovina, kjer se najde naravna in zdrava prehrana. Trgovina z zdravo prehrano Klasje vam tako nudi ekološko pridelano hrano, brez pesticidov, aditivov, umetnih barvil in drugi škodljivih dodatkov. Trgovina Klasje ponuja izključno brezmesne izdelke. Tudi mlečnih izdelkov ni. Trgovina Klasje ima v ponudbi tofu ali sojin sir, ki je odličen polnovreden nadomestek za meso. Za zdravo prehranjevanje je pomembno, da je naš tofu izdelan iz sojinih zrn s kontroliranim biološkim poreklom, kar pomeni, da je iz genetsko nemodificirane soje; česar vam ostale trgovine z zdravo prehrano ne morejo vedno zagotoviti. Nudimo vam tudi sejtan ali pšenično meso. Vsa žita, stročnice in olja, ki vam jih nudi trgovina Klasje so nerafinirana.


Trgovina Klasje - prehranski dodatki

Trgovina Klasje se zaveda, da ljudje ki skrbijo za zdravo prehranjevanje potrebujejo tudi določene dodatke. Prehrambeni dodatki, ki dopolnjujejo zdravo prehranjevanje vsebujejo dodatne vitamine (vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E,...), ki jih morda ob vsakodnevnem zaužitju hrane ne pridobite dovolj. Med najbolj prodajanimi so trenutno naslednji prehranski dodatki:
- GE 132: organski germanij. GE 132 je najmočnejši naravni antioksidant. GE 132 pomaga pri posledicah oksidativnega stresa. Priporočite GE 132 vsem prijateljem, ki jim želite zdravja.
- Germa 3200: Prehranski dodatki Germa 3200 temeljijo izključno na antioksidantih. Germa 3200 izboljša vaše počutje. Germa 3200 ščiti pred rakom, boleznimi srca in ožilja in številnimi drugimi.
- Hyaluron & Collagen: za tiste, ki želite ohraniti svojo naravno lepoto.


Nudimo vam tudi izdelke za osebe, ki jih muči celiakija. Celiakija je bolezen prebavil, zaradi katere prihaja do težav pri absorbciji hranilnih snovi. Zato je potrebna posebna dieta. Zdrava prehrana, vam bo tegobe, ki jih prinaša celiakija olajšala.


Trgovina Klasje - naravne kreme in kozmetika

Trgovina Klasje vam ponuja tudi naravne kreme, čaje, magnetni nakit in bambusovo perilo. Trgovina Klasje tako skrbi za dobro počutje vašega celega telesa. Del našega kozmetičnega programa so naravne kreme, naravne kreme za nego obraza, zaščito pred soncem in naravne barve za lase. Med priljubljene naravne kreme spada naravna krema Cosmerba. Cosmerba krema vam je na voljo v več različicah - Cosmerba za lajšanje bolečin, uravnavanje izgube vlažnosti kože, hranilna krema za obraz in naravna zaščita pred soncem. Cosmerba krema je idealna naravna krema za vaše telo. Za nego obraza je primerna tudi kozmetika Dr. Hauschka. Naravna kozmetika za obraz Dr. Hauschka je visoko kvalitetna, namenjena zaščiti vseh vrst kože. Naravna pomoč za lepšo kožo, lase in zdrave sklepe je tudi kolagen, ki ga najdete v naših izdelkih, ter tudi kot samostojen izdelek - kolagen v prahu.


Trgovina Klasje | Zdravo prehranjevanje, prehranski dodatki, magnetni nakit 

- Trgovina z zdravo prehrano
- Trgovine z zdravo prehrano
- Zdrava prehrana
- Celiakija
- Zdravo prehranjevanje
- Prehrambeni dodatki
- Prehranski dodatki
- Naravna krema
- Naravne kreme
- Magnetni nakit
- Bambusovo perilo

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje