Čistilni pripomočki in učinkoviti centralni sesalni sistemi

Čistilni pripomočki za vzdrževanje čistoče doma ali v poslovnih objektih so vedno na voljo pri podjetju Omega. Smo izkušeni prodajalec čistilne opreme s široko ponudbo namenskih izdelkov in storitev. Prodajamo čistilno opremo vseh vrst, stroje za čiščenje, visokotlačne čistilce, razmaščevalce, opremo za čiščenje oken in tal ter še mnogo drugega. Vsi naši čistilni stroji in čistilni pripomočki so tehnično dovršeni in najvišje kakovosti. S podkovanim kadrom smo vaš zanesljivi partner pri vseh vprašanjih, dilemah in posebnih potrebah na področju čiščenja.
Profesionalna čistilna oprema

Profesionalna prodaja čistilne opreme

S prodajo čistilne opreme se v Omegi ukvarjamo že od leta 1990. Kmalu po ustanovitvi smo prodajo profesionalne čistilne tehnike razširili tudi za čistilne pripomočke za gospodinjstvo. Danes večino naših izdelkov lahko kupite tudi prek sodobne e-trgovine, kjer boste čistila naročili z le nekaj kliki. Ker imamo vedno na zalogi več kot 1900 čistilnih pripomočkov, bo dostava zelo hitra.

Smo eden najvidnejših dobaviteljev v Sloveniji in sodelujemo s 26 priznanimi proizvajalci iz vse Evrope in širše. Tako lahko zagotavljamo čistilne pripomočke in opremo najvišje kakovosti in za različne potrebe. Za stroje nudimo tudi rezerve dele in seveda ves potrošni material. Pri svojem delu smo pozorni tudi na okolje, in sicer na vseh ravnem prodaje čistilne opreme - od izbire dobaviteljev in izdelkov, organiziranega zbiranja in ločevanja odpadkov do optimiziranega transporta.

Našo ponudbo si oglejte na naši spletni strani

Prodaja centralnih sesalnih sistemov

Za čiščenje doma ponujamo tudi rešitev, ki poskrbi za preprosto delo brez vlečenja in potiskanja sesalnika. Imenuje se centralni sesalni sistem. Ta zagotavlja bolj zdravo bivalno okolje, najtišji način sesanja, pa tudi preprost nadzor in uporabo. Lahka cev in ergonomični dodatki omogočajo preprosto sesanje in prehajanje med prostori. Vse to z zares veliko sesalno močjo in brez spotikanja prek kablov ter udarjanja ob stene in pohištvo. V Kanadi in ZDA ima centralni sesalni sistem vgrajena že praktično vsaka novo zgrajena hiša. Tak sistem močno zmanjša tudi pojav alergijskih simptomov, sajz njim 100 % odstranite pršice, cvetni prah, živalski prhljaj in druge alergene delce. Pri klasičnih sesalnikih se posesan zrak vrača v prostor, kar je velika slabost.

Kje je možna montaža sesalnih sistemov

Verjetno prvo vprašanje, ki se vam je porodilo, je, kako se centralni sesalni sistem namesti. Na vas potolažimo, da z usposobljeno montersko ekipo nudimo profesionalno montažo sesalnih sistemov, pa naj gre za preproste podajalnike ali zahtevne izvedbe. Montiramo v gospodinjstvih in poslovnih stavbah, tako v novogradnje kot obstoječe objekte. Poskrbeli bomo za montažo sesalnih sistemov 1. in 2. faze. Na 1. fazo nudimo kar 30-letno garancijo.

Centralni sesalnik se namesti stran od bivalnih prostorov, zato je sesanje tudi veliko tišje in prijetnejše. Običajno je to v shrambi, kleti ali garaži. Na etažo potrebujete eno do dve vtičnici, v katero vklopite gibljivo in lahko sesalno cev. Iz bivalnih prostorov do centralnega sesalnika smeti potujejo po posebnih PVC ceveh, ki imajo antistatični premaz. Če načrtujete novogradnjo, nam pošljite tloris in hitro vam bomo izdelali ponudbo z načrtom centralnega sesalnega sistema. Tudi pri že obstoječih objektih je vgradnja možna v 95 %. Pri ogledu objekta bomo ugotovili optimalen položaj vtičnic in uredili najmanjši poseg v objekt.


Servis in montaža sesalnih sistemov

Zanesljivi servis čistilnih strojev

Za celovito dejavnost pri Omegi ponudbo zaokrožujemo še s servisom čistilnih strojev. Zavedamo se, da moramo ob prodaji čistilne opreme zagotoviti tudi ustrezno podporo s servisnim oddelkom. Smo certificiran (pooblaščeni) serviser za znamke FIMAP, BEAM Electrolux, DISAN, IPC SOTECO, FANTOM Professional, CIMEL in mnoge druge, zaupajo pa nam tudi porabniki s stroji drugih proizvajalcev. Z redno zalogo, izobraževanji in seznanjenostjo z novostmi smo na voljo za zares odličen servis čistilnih strojev in reševanje garancij. Čistilne stroje nam lahko dostavite v Celje ali na sedež podjetja v Gornjo Radgono.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje