Prodaja in polaganje parketa in drugih talnih oblog - Maderales

Podjetje Maderales je zagnano, perspektivno podjetje zdvajsetletnimi izkušnjami, pridobljenimi doma in v tujini. Naš moto je'Vi zaupate nam, mi storimo vam'. Poleg storitev vam nudimo pestroizbiro različnih visokokakovostnih talnih oblog, od parketa, laminata,pvc oblog, ter po novem tudi velik spekter keramičnih ploščic in drugekopalniške opreme.Polagamo parket, laminat, PVC oz. vinil, gumo, linolej, pluto, furnet, keramikoitd. Z uporabo najboljših materialov, sodobnih strojev in opreme ter bogatimi izkušnjami na področju polaganja talnih oblog zagotavljamo najvišjo kakovost, na izvedbo damo tudi dve leti garancije.

VELIKA IZBIRA RAZLIČNIH TALNIH OBLOG

V našem Salonu parketa Maderales v Črnučah ponujamo široko paleto različnih talnih oblog in keramike v različnih cenovnih razredih, od luksuznih do takih za plitvejše žepe. Pri izbiri talne obloge vam strokovno svetujemo, da si lahko izberete kar najbolj primerno talno oblogo za vaš prostor.

Naša ponudba obsega gotove parkete, laminate, vinilne talne obloge, linolej, gumo, pluto, keramiko in kopalniško opremo, skupaj več kot 2000 različnih artiklov.
Ponujamo:

  • Maderales lesene teraseparket: velika izbira gotovih masivnih, dvo in troslojnih parketov ter tudi klasičnih parketov
  • laminat: več kot 150 vzorcev laminata
  • pvc: ponujamo pvc v ploščah (lvt) ali v roli priznanih znamk, kot je Winflex, Objectfloor, Gerflor, Forbo, Designflooring, Juteks, itd
  • druge talne obloge: pluta, linolej, guma, furnet
  • keramika in kopalniška oprema (pipe, tuši) vrhunskih italijanskih proizvajalcev

Talno oblogo vam po želji tudi strokovno položimo.


STORITVE POLAGANJA IN OBNOVE TALNIH OBLOG

Poleg polaganja različnih talnih oblog nudimo tudi obnovo parketa, ki vključuje lakiranje ali oljenje. Če imate že položen parket, pa si želite osvežitve, lahko parket tudi toniramo na drugo barvo z barvnim oljenjem ali toniranje z lakiranjem. Tako bo vaš parket ponovno zaživel v novi preobleki, z bistveno nižjim stroškom, kot je zamenjava obstoječe talne obloge.ZAKAJ JE IZBIRA PRAVE TALNE OBLOGE ZELO POMEMBNA

Talna obloga ima velik vpliv na ambient v prostoru. Pri izbiri talne obloge je pomembnih več dejavnikov. Eden od njih je vizualni, saj želimo, da se naša talna obloga sklada z drugo opremo v stanovanju. Drugi pomemben vidik je namembnost prostore, saj ni vsaka talna obloga primerna za vsak prostor, tako funkcionalno kot tudi vizualno. Tretji vidik pa je sama praktičnost talne obloge. Izbrati moramo torej talno oblogo, ki zadovolji vse naše kriterije; pri tem vam v našem salonu pomagajo strokovno dobro podkovani svetovalci z veliko izkušnjami na področju talnih oblog.

SALON PARKETA Maderales

Obiščite nas v našem Salonu parketaMaderalesv Črnučah,kjer lahko izbirate med več kot 2000 različnimi vzorci talnih oblog. Pri izbiri prave talne obloge za vaš dom vam bomo pomagali s strokovnim svetovanjem, ter vam talno oblogo po želji tudi položili oziroma na vašo željo obnovili že obstoječo talno oblogo (obnoviti se da npr. parket, linolej).

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje