Pošlji povpraševanje

Naravni lifting obraza in vratu
Naravni lifting obrazaPomladitev kože brez operacije


Da bi vaša koža ponovno zasijala v svoji najlepši luči, vam ni potrebno opravljati kirurških posegov. Naravni lifting obraza in vratu, ki ga dosežete z uporabo krem iz naše linije Hyaluron Lift, je namreč prav tako učinkovit, vendar vam za doseganje rezultatov ni potrebno trpeti bolečin ali skrbeti glede brazgotin. Naravni lifting obraza z vrhunskimi kremami za pomladitev kože je nežen in naraven način, katerega rezultati so vidni že v zelo kratkem času.


Naravni lifting obraza in lifting vratu v Beauty centru Afrodita


Beauty center Afrodita v Rogaški Slatini vam nudi več tretmajev, ki bodo poskrbeli za lifting obraza in vratu. Na voljo so vam: revolucionarni mini lifting brez igel s 100% hialuronsko kislino, naravni lifting s specialnim serumom, hranljiva nega vratu (lifting vratu), pomlajevalne nege z izvlečki grozdja, zelenega čaja ali s sadnimi kislinami, dermoabrazija, elektroporacija (lifting obraza z električnimi impulzi) in številne druge anti-age terapije.


Naravni lifting obraza doma


Seveda pa si lahko naravni lifting obraza in vratu privoščite tudi doma - z nanosom krem iz naših anti-age linij, kot sta Hyaluron Lift in Natural Lift. S pomočjo kozmetike Afrodita bo vaša koža ponovno zasijala!

Kozmetika Afrodita | Privoščite si naravni lifting obraza in vratu - povezave na našo stran:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje