Naravni lifting obraza in vratu


Nekirurško pomlajevanje obraza s hialuronsko kislino


Naravni lifting obrazaKoži v zrelih letih pogosto primanjkuje vlage, kar se na zunaj odraža v uvelem sivkastem videzu kože. Na otip postaja koža vse bolj izsušena in neprožna. Zaradi pomanjkanja vlage se na njej pojavijo sprva majhne gubice, ki kasneje postajajo vse globlje. Kako torej prekiniti proces izsuševanja in s tem staranja kože?
Rešitev se skriva v globinskem vlaženju kože, ki vam ga nudijo sestavine v vlažilnih kremah za zrelo kožo Afrodita. Ena izmed najbolj pomembnih sestavin tovrstnih krem je zagotovo hialuron, ki ima neverjetno sposobnost vezave vlage. Ker menimo, da je delovanje hialurona zares izjemno, smo v Kozmetiki Afrodita ustvarili posebno linijo Hyaluron Lift, ki vam omogoča naravni lifting obraza kar pri vas doma.


Pomladitev kože brez operacije


Da bi vaša koža ponovno zasijala v svoji najlepši luči, vam ni potrebno opravljati kirurških posegov. Naravni lifting obraza in vratu, ki ga dosežete z uporabo krem iz naše linije Hyaluron Lift, je namreč prav tako učinkovit, vendar vam za doseganje rezultatov ni potrebno trpeti bolečin ali skrbeti glede brazgotin. Naravni lifting obraza z vrhunskimi kremami za pomladitev kože je nežen in naraven način, katerega rezultati so vidni že v zelo kratkem času.


Naravni lifting obraza in lifting vratu v Beauty centru Afrodita


Beauty center Afrodita v Rogaški Slatini vam nudi več tretmajev, ki bodo poskrbeli za lifting obraza in vratu. Na voljo so vam: revolucionarni mini lifting brez igel s 100% hialuronsko kislino, naravni lifting s specialnim serumom, hranljiva nega vratu (lifting vratu), pomlajevalne nege z izvlečki grozdja, zelenega čaja ali s sadnimi kislinami, dermoabrazija, elektroporacija (lifting obraza z električnimi impulzi) in številne druge anti-age terapije.


Naravni lifting obraza doma


Seveda pa si lahko naravni lifting obraza in vratu privoščite tudi doma – z nanosom krem iz naših anti-age linij, kot sta Hyaluron Lift in Natural Lift. S pomočjo kozmetike Afrodita bo vaša koža ponovno zasijala!

 

Kozmetika Afrodita | Privoščite si naravni lifting obraza in vratu – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Kozmetika Afrodita d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 54
3250 Rogaška Slatina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 8121160
Seznam fraz
Lifting obraza, Naravni lifting obraza, Lifting vratu, Nekirurško pomlajevanje, Pomladitev kože
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA