Transformacija- trening komunikacije in komunikacijske veščine

Trening komunikacije in komunikacijske veščine

Trening komunikacije

Trening komunikacije v podjetju Transformacija cilja na izboljšane komunikacijske veščine. Naše delavnice so namenjene organizacijam in posameznikom, ki se zavedajo, kako pomembni sta dobra osebna komunikacija in komunikacija v podjetju za uspešno doseganje zastavljenih ciljev in optimalno upravljanje procesov v določeni organizaciji.

NLP treningi z naslovom »Osebna komunikacija« odpravljajo velike zaloge osebnih zastojev, ki onemogočajo dobre odnose. Izboljšana osebna komunikacija in komunikacija v podjetju odpravljata stres in prinašata prihranke pri delu, času in denarju. Odprejo se tudi nove priložnosti, zato so dobre komunikacijske veščine izrednega pomena.

Trening komunikacije - program izobraževanj v podjetju Transformacija d.o.o.

Komunikacijske veščine:

  • Osebna komunikacija in komunikacija v podjetju
  • Tečaj javnega nastopanja in prezentiranja
  • Vodenje
  • Čustvena inteligenca
  • Prodaja/nabava
  • Ustvarjalnost

TRANSFORMACIJA - Z NAŠO POMOČJO DO BOLJŠE KOMUNIKACIJE

Poleg tega smo specializirani tudi za:

  • Razvoj in organizacija človeških virov
  • Razvoj kadrov
  • Coaching za organizacijo, skupine in posameznike

Certificirana NLP izobraževanja:

Komunikacijske veščine - dobra komunikacija v podjetju

Dobra komunikacija v podjetju je prav tako ključnega pomena, saj dobre komunikacijske veščine prispevajo k boljšim odnosom med sodelavci in vplivajo na večjo produktivnost - kot vemo, zadovoljni delamo bolje. Za podjetja pri Transformacija d.o.o. organiziramo »NLP izobraževanja za podjetja«, ki jih oblikujemo glede na potrebe in cilje naročnika. Cilj naših izvajanj je, da udeleženci pridobljene komunikacijske veščine in spoznanja že naslednji dan lahko takoj uporabijo v praksi. Udeleženci naš trening komunikacije doživljajo kot izredno uporaben, dinamičen, razumljiv in koristen. Do sedaj smo v podjetju Transformacija te storitve izvajali za vrsto slovenskih podjetij. Bodite med njimi tudi vi - naj bo vaš cilj uspešna osebna komunikacija in komunikacija v vašem podjetju, zato se odločite za trening komunikacije in nas obiščite na naši uradni spletni strani.

Osebna komunikacija

PodjetjeTransformacija d.o.o. skozi celo leto izvaja NLP izobraževanje (nevrolingvistično programiranje). NLP programiranje je kompleksna in smiselno zaokrožena metoda, ki opisuje, kako deluje osebna komunikacija (tudi komunikacija v podjetju), kako upravljamo s svojimi osebnostnimi potenciali in kako izboljšati osebno rast.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje