Alu ograja - lepa, lahka in tako rekoč neuničljiva


V podjetju MN Grup kot cilj našega delovanja vidimo predvsem polepšanje zunanjosti in notranjosti stavb. Naše aluminijaste in inox ograje so primerne za polepšanje balkonov, teras, zunanjih in notranjih stopnišč, izjemno lepo pa se podajo tudi ob bazenih in v okolici stavb, kjer nudijo varnost in so obenem zelo estetske. Alu ograja je primerna tako za stanovanjske kot za poslovne stavbe in omogoča različne kombinacije z drugimi materiali, na primer steklom ali lesom. Ograje iz aluminija so na voljo tako v bolj klasičnih kot tudi v izjemno modernih oblikah, kar pomeni, da je alu ograja res prava ograja za vsako hišo.

Alu ograja

Ne želite prenavljati ali menjati ograje? Alu ograja je prava rešitev za vas

Pri branju opisov značilnosti aluminijaste notranje ograje večini poleg neverjetno lepega videza pade v oči predvsem dejstvo, da so aluminijaste ograje pravzaprav večne. Alu ograja je resnično popolnoma odporna proti vsem vremenskim razmeram - visokim in nizkim temperaturam, dežju, vlagi, soncu, vetru, soli in snegu. Alu ograja nikoli ne zarjavi in jo lahko uničite le s fizičnim poškodovanjem. Ker so izdelane iz visoko kakovostnega eloksiranega, brušenega in anodziranega aluminija, ne rjavijo in je njihova življenjska doba pravzaprav večna. Iz istega razloga ne zahteva nobenega vzdrževanja, je pa smiselno, da občasno obrišete z nje umazanijo, predvsem če gre za ograje iz aluminija, ki so nameščene na prostem.

Aluminijasta ograjaAluminijaste ograje po želji stranke

Ker se v našem podjetju zavedamo, da je različnih okusov in želja pravzaprav toliko, kot je različnih ljudi, svojim strankam poleg nekaterih standardnih ograj iz aluminija, ki jih imamo redno na razpolago, ponudimo tudi popolnoma unikatno in posamezniku prilagojeno alu ograjo. Izbirate lahko med montažo v tla in s strani, na razpolago pa vam je tudi različno število vodoravnih in navpičnih prečk.

Samostojno, v kombinaciji z lesom, steklom ali PVC steklom bomo skupaj lahko oblikovali popolnoma unikatno alu ograjo, ki vam bo služila dolgo vrsto let.

MN OGRAJE | Alu ograja, aluminijaste ograje, ograje iz aluminija - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje