Stikala in vtičnice: funkcionalnost, varnost in dovršen dizajn


Stikala in vtičnice imajo pomemben vpliv na funkcionalnost in udobje vašega doma. Prav tako pa so kakovostna stikala in vtičnice izjemno pomemben element v poslovnih prostorih in industrijskih objektih. Ko izbirate vtičnice in stikala, se torej ne smete zadovoljiti z ničimer drugim kot z najboljšim. Še posebej v zadnjih letih so doživela stikala in vtičnice kar nekaj izboljšav. Vse bolj priljubljene postajajo pametne inštalacije, čemur so se morala prilagoditi tudi stikala in vtičnice. Potrebe sodobnega uporabnika pa so med drugim pokazale tudi nujo, da se oblikuje posebna USB vtičnica.


Vtičnice in stikala za stanovanjske, poslovne in industrijske prostore


vtičnice in stikalaČim večja možnost izbire je izjemno pomembna tudi takrat, ko kupujete stikala in vtičnice. S tem se namreč drastično poveča možnost za to, da se vam ne bo treba zadovoljiti s približki oziroma da vam ne bo treba sklepati kompromisov, ampak boste dobili natanko tisto, kar želite in potrebujete, naj bo to križno stikalo ali televizijska vtičnica. Možnost izbire je nekaj, s čimer ne boste imeli težav, če se odločite za vtičnice in stikala Legrand in Bticino. Pestra ponudba zajema tako klasična kot kompleksnejša stikala, podobno pestra pa je tudi izbira vtičnic. Na voljo so vam posebna vtičnica za zvočnike, televizijska vtičnica, optična vtičnica in druge vrste vtičnic, primernih za različne potrebe uporabnikov in prostore, od bivalnih do poslovnih ter industrijskih.


Zakaj izbrati prav stikala in vtičnice Legrand?


stikala in vtičniceNaše vtičnice in stikala ponujajo izpopolnjeno uporabniško izkušnjo, ki prepleta preprostost uporabe in optimalno funkcionalnost, ki sledi zahtevam sodobnega časa. Ponudimo vam natanko tisto, kar iščete, naj bo to vtičnica za zvočnike, optična vtičnica ali modularno stikalo. Razvejana mreža distributerjev poskrbi za široko dostopnost naših izdelkov tudi v Sloveniji. Pri uporabi vseh naših proizvodov je zagotovljena optimalna varnost, odlikuje pa jih tudi estetsko dovršen dizajn, ki očara s svojo preprostostjo, ki obenem prinaša pridih luksuza. Razlogov, zakaj izbrati prav naše izdelke, je torej ogromno.

USB VTIČNICE

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje