Pošlji povpraševanje

Srebrna žlica: Kuhinjska posoda in izdelki priznanih proizvajalcev

Srebrna žlica - notranjost trgovine

Trgovina Srebrna žlica ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov za vaš dom. Če vas morda zanimajo bakrena posoda, krožniki iz najkvalitetnejšega porcelana, sokovniki, ročno poslikana keramika ali naravne dišave za dom, je Srebrna žlica pravi naslov za vas. Pri nas boste našli številne priznane blagovne znamke, kot so Fissler, KitchenAid, Brabantia, Fürstenberg, Robbe&Berking, Willeroy&Boch, Ruffoni, Riedel, Rogaška, Gmundner, Agraria.


Kuhinjska posoda in gospodinjski pripomočki

Če si želite, da bi v vaši kuhinji našla svoje mesto le najkvalitetnejša kuhinjska posoda, se oglasite v naši prodajalni na Kidričevi 24 v Celju. Našo ponudbo predstavlja tako posoda iz nerjavečega jekla Fissler (lonci, kozice, ponve, lonci na pritisk, pekači) kot tudi bakrena kuhinjska posoda italijanskega proizvajalca Ruffoni ter posoda iz litega železa. Ponudbo dopolnjujejo gospodinjski pripomočki iz nerjavečega jekla, najkvalitetnejši noži ter jedilni pribor različnih cenovnih razredov - našli boste jedilni pribor iz nerjavečega jekla za vsakodnevno uporabo, kot tudi srebrni jedilni pribor nemškega proizvajalca Robbe&Berking za posebne priložnosti. Našo ponudbo predstavljajo tudi različni električni gospodinjski pripomočki - električni kuhinjski mešalniki, sokovniki in opekači. V naši ponudbi je našel svoje mesto tudi kultni ameriški kuhinjski robot KitchenAid ter multipraktik francoskega proizvajalca Magimix, ki je prvi izumil sodoben električni multipraktik.

Srebrna žlica - notranjost trgovine


Srebrna žlica - izdelki iz stekla, porcelana ter keramike

V ponudbo prodajalne Srebrna žlica smo zajeli marsikaj. V njej imajo svoje mesto izdelki iz stekla - najrazličnejši kristalni kozarci za vino, vodo, pivo, šampanjec, stekleni vrči, vinske karafe, vaze, stekleni krožniki in pladnji proizvajalcev Riedel in Rogaška. Našli boste celo imitacijo originalne vaške situle, ki so jo iz stekla skrbno oblikovali mojstri iz Steklarne Rogaška. Pomembno mesto zasedajo izdelki iz porcelana - tako tistega, ki je na mizi vsak dan, kot tistega, ki ga uporabljamo takrat, ko želimo, da je naša miza še posebno praznična. Ponudbo sestavljajo krožniki iz porcelana najrazličnejših dimenzij, skodelice iz porcelana za kavo in čaj, različne sklede, pladnji, ovali in še marsikaj. V času božičnih in velikonočnih praznikov ponudbo dopolnjujejo praznični okraski iz porcelana Villeroy&Boch, za ljubitelje tradicije pa je na voljo ročno poslikana keramika iz Avstrije Gmundner z več kot 300 letno tradicijo.


Posode za kruh, tehtnice in noži

Iščete izdelke, ki jih niste videli nikjer? Pri nas so našli svoje mesto najkvalitetnejši koši za smeti nizozemskega proizvajalca Brabantia, imenitna posoda za kruh, gospodinjske tehtnice, specialni noži za pecivo in še marsikaj. Obiščite podjetje Srebrna žlica, saj boste zagotovo našli več kot pričakujete.


Srebrna žlica - ideja za darilo

Iščete izvirno idejo za darilo? Podarite katerega izmed izdelkov, ki ga ponujamo v prodajalni Srebrna žlica! Odlična ideja za darilo je lahko sokovnik, litoželezni pekač, set keramičnih skodelic ali morda naravne dišave za dom ameriškega proizvajalca Agraria. Še posebej enostavno je pri nas izbirati poročna darila, saj lahko s široko paleto naših izdelkov kuhinjo skoraj v celoti opremite.

Srebrna žlica | Kuhinjska posoda: bakrena posoda in posoda iz nerjavečega jekla, kozarci, skodelice in krožniki, sokovniki, pekači in mnogo več:
Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Nova prodajalna Srebrna žlica v Ljubljani
Nova prodajalna Srebrna žlica v Ljubljani

Na voljo vam je bogata ponudba kuhinjske posode iz porcelana, kuhinjskih pripomočkov in gospodinjskih... Več >

Pošlji povpraševanje