Blearny- e učenje in učilnica prihodnosti


Dandanes si ne predstavljamo življenja brez mobilnih telefonov, interneta, Facebooka in drugih omrežji s katerimi si krajšamo čas. Povprečen človek, na svojem telefonu preživi tri ure in petnajst minut dnevno. Večina tega časa je namenjenega komunikaciji in družbenim omrežjem, le majhen del pa je posvečen spletnemu učenju oz. učenju na daljavo. Učenje in izobraževanje sta procesa, ki trajata celo življenje, informacijsko komunikacijske tehnologije pa so nam v zadnjih letih znatno olajšale dostop do e-učenja na daljavo.


online učenje


Z digitalno platformo Blearny želimo narediti naslednji korak in znanje oziroma dostop do tega še dodatno olajšati. Blearny je nastal zaradi naše vizije, kjer lahko ponudimo online oziroma e učenje ter zanimive, poučne in strokovne jezikovne tečaje za vse starostne skupine. Našim uporabnikom želimo omogočiti osebnostno rast in realizacijo vseh njihovih skritih potencialov hkrati pa tudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa z učenjem na daljavo.


Poišči učitelja zase


Spletno učenje za otroke in mladostnike

Kot smo že omenili se svet okrog nas spreminja. Na žalost pa do sprememb na nekaterih področjih ne prihaja dovolj hitro. Eno izmed teh je tudi izobraževanje otrok, kjer se na predmetniku osnovnih in srednjih šol še vedno pojavljajo isti predmeti kot pred desetletji, premalo pa je poudarka na novih tehnologijah in znanjih za poklice prihodnosti. Mladim ponujamo drugačno obliko učenja, e učenje. Želimo jih navdušiti za e učenje, kjer bodo pridobili znanje uporabno v vsakdanjem življenju in jim bo prineslo več možnosti pri izbiri zaposlitve.

Z našo pomočjo pri učenju na daljavo mladim omogočamo tudi odkrivanje novih interesov in zanimanj. Programiranje, oglaševanje, tečaj angleščine in tujih jezikov, izdelava spletnih strani so le nekateri izmed tečajev v ponudbi spletnega učenja, ki jih pripravljamo za mlade. V prihodnje se bo izbira pri online učenju še povečevala. Naš cilj je pokriti čim večje število zanimivih in uporabnih tem za učenje na daljavo, poiskati najboljše predavatelje in to znanje ponuditi našim učencem preko e učenja.


Online učenje oziroma pomoč na daljavo pri učenju s platformo Blearny

Če pa je šolski sistem za časom in ne ponuja e učenja, še ne pomeni, da so znanja pridobljena v šoli neuporabna. Zavedamo se, da je naš šolski sistem v osnovi dober. Otroci se naučijo pravopisa, matematike, angleščine, zgodovine in mnogo drugih stvari, ki so osnova za normalno delovanje in razvoj posameznika. Vsak pa ima svoj tempo učenja in razumevanja, nekaterim bolj ležijo družboslovni predmeti, spet drugim naravoslovni, tretje zanima šport. Tudi na tem področju je naša ekipa iskala rešitve. Na digitalni platformi Blearny za e učenje so poleg tečajev dostopne tudi inštrukcije, ki so namenjene e učenju angleščine, matematike in drugih predmetov. Le te se izvajajo neposredno na platformi, ki omogoča učenje na daljavo, z nekaterimi inštruktorji pa je možnost tudi srečanja v živo.


Platforma Blearny je torej primerna za vse otroke in mladostnike, ki potrebujejo pomoč pri učenju na daljavo, si želijo poiskati novo znanje ali se izobraziti v poklicih prihodnosti. Pa tudi za tiste, ki jim je le dolgčas in bi nekaj minut preživetih za zaslonom namenili nečemu koristnemu, npr. spletnemu tečaju angleščine.


E učenje za odrasle

Učenje kitare na daljavoIzobraziti pa ne želimo le otrok in mladostnikov temveč želimo tudi odraslim ponuditi možnost pridobivanja znanja in samorealizacije. Blearny za vas v prihodnje pripravlja mnogo zanimivih tečajev z e učenjem iz različnih področji. Se želite naučiti tujega jezika, osnov Microsoftovih orodji ali pa vas zanimata šport&rekreacija, morda fotografiranje? Vse to bo kmalu dostopno na platformi e učenja Blearny.

Našim učencem želimo ne glede na njihovo starost želimo ponuditi možnost aktivnega preživljanja prostega časa in pridobivanja novih znanj iz različnih področij. Pomoč pri učenju vam lahko ponudimo pri spremembi karierne poti, bolj zdravemu življenju, vzgoji otrok in tudi na drugih področjih. Vse kar morate storiti je, da začnete s spletnim učenjem za temo, ki vas zanima!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje