Turistične agencije Sajko Turizem d.o.o.

Turistična agencija Sajko

 

Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o.

Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o. vas vabi na čudovite počitnice po širnem svetu in na vsa mogoča potovanja, ki si jih od nekdaj želite. Turistične agencije ponujajo mnogo, Turistična agencija Sajko pa je agencija z dolgoletno tradicijo in slovi po mnogih uspešno izpeljanih projektih in se lahko pohvali z zadovoljnimi strankami. Potovanja vam ureja kopica odlično usposobljenih uslužbencev, ki se vsaki stranki posveti individualno in deluje v njihovo korist. Turistična agencija Sajko se posebej potrudi za družine, ki iščejo počitnice za otroke, saj si želimo, da bi odšli na potovanje, na katerem bi si spočili od vsakdanjih skrbi. Posebej za vas pripravljamo odlične aktivne počitnice, smučarske počitnice - zimske počitnice, ki jih ne boste pozabili, vse to pa za ugodno ceno.

 

Turistična agencija - potovanje

Potovanje vam uredimo v najkrajšem možnem času. Popeljemo vas tudi na križarjenje v vzhodno Sredozemlje, križarjenje po Karibih, križarjenje v Jadran. Urejamo tudi last minute križarjenje. Potovanje okoli sveta še nikoli ni bilo tako blizu. Če ste zainteresirani za first minute počitnice, najsi bo to first minute Grčija ali first minute Egipt, smo Turistična agencija Sajko pravi naslov za vas. Za posebej nestrpne in željne novih izzivov vsak dan pripravljamo tudi ultra first minute počitnice, za pozne in spontane pa ultra last minute počitnice.

 

Turistična agencija Sajko

Vse, potrebne počitka, vabimo v slovenska zdravilišča, ki slovijo po svojih termalnih vrelcih in po odličnih uslužbencih. Slovenska naravna zdravilišča so posebej za vas, če ste bolni, ali pa le potrebni počitka. Urejamo tudi letalske karte, za pozne last minute letalske karte iz bližnjega letovišča, za prve pa posebne popuste in ultra first minute letalske karte.

 

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Trg svobode 22
2310 Slovenska Bistrica
Spletna stran
E-pošta
02 805 18 00
Seznam fraz
turistične agencije Sajko Turizem d.o.o., turistična agencija potovanje, turistične agencije, turistična agencija, turistična agencija sajko
ZEMLJEVID