Pošlji povpraševanje

Organizacija brezskrbnih počitnic

Smo potovalna agencija, ki poskrbi za vse vaše potovalne želje. Tekom let smo pridobili izkušnje in infomacije, da vemo kaj si ljudje želijo in vam to organiziramo. Naša ponudba je izredno raznolika - nudimo od enodnevnih izletov do tedenskih križarjenj. Svojo ponudbo stalno osvežujemo - tako poskrbimo, da bo v vsakem trenutku za vsakega nekaj.

Enodnevni izleti

Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o.

Turistična agencija Sajko Turizem d. o. o. vas vabi na čudovite počitnice po širnem svetu in na vsa mogoča potovanja, ki si jih od nekdaj želite. Turistična agencija Sajko  je agencija z dolgoletno tradicijo in slovi po mnogih uspešno izpeljanih projektih in se lahko pohvali z zadovoljnimi strankami. Potovanja vam ureja kopica odlično usposobljenih uslužbencev, ki se vsaki stranki posveti individualno in deluje v njihovo korist. Posebej za vas pripravljamo odlične aktivne počitnice, smučarske počitnice - zimske počitnice, ki jih ne boste pozabili, vse to pa za ugodno ceno.

Potovanja po svetu

Potovanja in križarjenja

Potovanje vam uredimo v najkrajšem možnem času. Popeljemo vas tudi na križarjenje v vzhodno Sredozemlje, križarjenje po Karibih, križarjenje v Jadran. Urejamo tudi last minute križarjenje. Potovanje okoli sveta še nikoli ni bilo tako blizu. Če ste zainteresirani za first minute počitnice, najsi bo to first minute Grčija ali first minute Egipt, smo Turistična agencija Sajko pravi naslov za vas. Za posebej nestrpne in željne novih izzivov vsak dan pripravljamo tudi ultra first minute počitnice, za pozne in spontane pa ultra last minute počitnice.

Križarjenja z ladjo

Zdravilišča in toplice

Vse, potrebne počitka, vabimo v slovenska zdravilišča, ki slovijo po svojih termalnih vrelcih in po odličnih uslužbencih. Slovenska naravna zdravilišča so posebej za vas, če ste bolni, ali pa le potrebni počitka. Urejamo tudi letalske karte, za pozne last minute letalske karte iz bližnjega letovišča, za prve pa posebne popuste in ultra first minute letalske karte.

Počitnice v termahPrikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Dopust
Dopust

Dopust pri naših južnih sosedih je še vedno najbolj priljubljena oblika poletnih počitnic... Več >

Počitnice
Počitnice

Počitnice so čas, ki ga z veseljem pričakujemo in planiramo celo leto. Na poletnih počitnicah... Več >

Pošlji povpraševanje