Pošlji povpraševanje

Selitveni servis Repič, Ljubljana - kadar potrebujete hiter in profesionalen selitveni servis

Selitveni servis Repič - profesionalni selitveni servis v Ljubljani

Selitveni servis Repič je prvonastali selitveni servis v Sloveniji. Z dejavnostjo selitve se v našem družinskem podjetju uspešno ukvarjamo že od leta 1970. Naše prve selitve smo začeli opravljati v Ljubljani, kjer imamo tudi sedež podjetja. Opravljamo predvsem selitve stanovanjskih ter pisarniških prostorov, kjer vam naša izkušena ekipa lahko nudi tudi samo montažo premeščene opreme.

V selitvenem servisu Repič smo vam na razpolago z dvema kamionoma za večje prevoze, ki imata dvižno nakladalno ploščad. Ponudimo vam lahko tudi kombi. Vsa naša vozila so profesionalno opremljena z izdatnimi količinami zaščitnega materiala ter transportnimi vozički, ki sam transport le še pospešijo ter olajšajo.


Vsi naši prevozi, s tem pa tudi vse naše ponudbe selitve so zavarovane v okviru zavarovanja prevozniške odgovornosti.

Selitveni servis Repič - hiter ter varen selitveni servis, Ljubljana

V selitvenem servisu Repič vam ponujamo hitro ter varno selitev vašega premoženja. V sklopu naših dejavnosti boste lahko videli, da nam selitve pisarn, poslovnih prostorov, skladišč ter kompletne selitve stanovanj ne predstavljajo večjih ovir. Naše dejavnosti obsegajo tudi samo demontažo ter ponovno montažo pohištva, odklope ter priklope gospodinjskih aparatov, ki so vezani na objekt. Nudimo tudi možnost kosovnega odvoza odpadkov ter čiščenje kletnih prostorov, podstreh in embalaže. Tudi kadar se soočate z bolj delikatnim tovorom - kot je na primer klavir, pianino ali blagajna, vam ga v selitvenem servisu Repič pripeljemo hitro in učinkovito predvsem pa varno na želeno lokacijo, ne glede na velikost samega tovora. Da bi bila selitev čim bolj optimalna, vam v selitvenem servisu Repič nudimo močno kartonsko embalažo - strukturirano iz 5-slojnega kartona za posebno vzdržljivost prav pri namenu selitve. Naše podjetje je že uspešno sodelovalo z nekaterimi največjimi podjetji v Sloveniji, kot so: Adriatic Slovenica d.d, Unicredit banka Slovenija d.d., Spar Slovenija, d.o.o., Lek d.d., Porsche Leasing SLO d.o.o., Institut »Jožef Stefan«, Schindler Slovenija d.o.o., Sodni svet RS, Zdravstveni dom Ljubljana.


Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p. | Selitveni servis Repič, selitveni servis, selitveni servis, Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

- Selitveni servis Repič
- Selitveni servis, Ljubljana

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje