Znamka Natura Femina Organic je zmagovalka med vložki in tamponi!


V podjetju Tosama, ki proizvaja izdelke znamke Natura Femina Organic so letos prav nestrpno pričakovali rezultate največje globalne raziskave izdelkov široke potrošnje. V projekt so se prijavili s popolnoma prenovljeno in dopolnjeno znamko Natura Femina Organic in prejeli prestižno nagrado. Tako bo leto dni embalažo Natura Femina Organic vložkov in tamponov krasil prepoznaven rdeč znak »Izbran produkt leta 2022«. Nagrada, ki so jo prejeli je dokaz potrošnikom, da nežnejši spol njihove izdelke prepozna kot visoko kakovostne in vredne izbire.

Natura Femina vložki izdelek leta

Vložki in tamponi skozi zgodovino

Uporaba vložkov in tamponov ima veliko daljšo zgodovino, kot si običajno mislimo. Egipčanke so uporabljale tampone iz zmehčanega papirusa, Rimljanke tampone in vložke iz mehke ovčje volne, prebivalke stare Grčije so navijale trakove blaga okoli koščka lesa. Danes se na trgu pojavljajo različne znamke vložkov in tamponov, pri vsaki izmed njih pa najdemo različne materiale, iz katerih so izdelani. Pa vendar, če dobro razmislimo, je najboljša izbira vedno naraven material. Prav Natura Femina Organic vložki so narejeni iz organskega bombaža.


Zakaj izbrati Natura Femina Organic izdelke iz organskega bombaža?

Natura Femina Organic je darilo narave ženski. Zakaj le bi izbirali sintetične in umetne materiale, če pa je narava tista, ki nam ponuja toliko možnosti. Po statistiki se kar 75 odstotkov žensk vsaj enkrat v življenju sreča z okužbo nožnice ali zunanjega spolovila. Vzrok težav pa so ravno tiste stvari, ki porušijo ravnovesje naše nožnice oz. njen pH, npr. bakterije, neustrezna higiena, spolna aktivnost, pa tudi spodnje perilo ali higienski vložki in tamponi iz sintetičnih materialov. Izdelki iz organskega bombaža pa ravno to preprečujejo. So udobni, zračni, dobro vpijajo vlago in omogočajo kroženje zraka. Hkrati tudi ustrezajo fiziološki vrednosti pH kože in sluznice.


Natura Femina Organic predstavlja izdelke leta!

Natura Femina Organic eko vložki ustrezajo visokim merilom žensk, saj poleg diskretnosti in zanesljivosti, zagotavljajo zračnost, mehkobo in udobje. Tako vrhnji sloj, kot tudi jedro sta izdelana iz čistega organskega bombaža, zaporna folija pa je izdelana iz koruznega škroba Mater-Bi. Natura Femina Organic tamponi so prav tako narejeni iz 100% organskega bombaža, ki ne spreminja pH v nožnici.


Natura Femina vložki

Latnosti eko damskih vložkovNatura Femina Organic vložki so narejeni po patentiranem sistemu kanalov, ki zagotavljajo 50% večjo vpojnost. Sestavljajo ga osrednji kanal in razporeditveni kanali za hitro in enakomerno razporejanje tekočine od izvora v jedro. Pri izdelavi damskih vložkov pa pri Natura Femina Organic niso pozabili niti na to, da se menstrualni cikli med seboj razlikujejo. Ustvarili so namreč različne tipe vložkov, glede na jakost vašega toka.

Dnevni damski vložki so primerni za uporabo med šibko in srednje močno menstruacijo. Nočni eko vložki Natura Femina Organic pa so idealni za uporabo ob močni menstruaciji ali za uporabo ponoči.

Tretjo linijo eko vložkov pa predstavljajo damski vložki Panty-liner Natura Femina Organic, ki so primerni za vsakodnevno uporabo ob šibki menstruaciji, belem toku ali ob sočasni uporabi higienskih tamponov. Zaradi svoje oblike, se ultra tanki damski vložki odlično prilegajo spodnjemu perilu, prav tako pa večina uporabnic sploh ne ve, da jih uporablja. 


Natura Femina tamponi

Organski bombažni higienski tamponi so izdelani iz vpojnih bombažnih vlaken. Prav tako so dermatološko testirani, brez dodanih parfumov in niso beljeni s klorom. Odlikuje jih izredna vpojnost in zanesljivost. Za hitrejšo absorpcijo in enakomerno raztezanje pri vpijanju tekočine Natura Femina Organic tamponi vsebujejo 8 žlebov. Za enostavno in varno vstavljanje je vrh zaobljen, vrvica iz organskega bombaža z zanko pa poskrbi še za popolnoma varno odstranjevanje. Pogostost menjave tamponov je odvisna od intenzivnosti menstruacije. Ravno zato so Natura Femina Organic tamponi narejeni v treh različnih velikostih, in sicer »mini«, »normal« in »super«, ki zagotavlja največjo vpojnost. V prvih dneh je menstruacija najmočnejša in takrat je menjava tamponov še posebej pomembna, skozi celoten menstrualni cikel pa je priporočljiva menjava tamponov vsaj vsake štiri ure.

Natura Femina Organic vložki

Tamponi