Pošlji povpraševanje

Domovi za starejše  |  Domača uporaba

ElderOn - rešitev za popolno oskrbo in varnost starejših 

Podjetje Gridtech pod svojo priznano blagovno znamko ElderOn omogoča številne rešitve za boljšo oskrbo in varnost starejših. S svojimi poslovnimi rešitvami omogočajo npr. sledljivost porabe električne porabe ali posteljni senzor. Oba sta idealna pri zaznavanju rutine prebivalcev in vas opozorita na potencialno nevarnost situacijo.

ElderOn - poslovne rešitve

ElderOn rešitve so idealni za reševanje številnih izzivov, kot so odtavanje, padci s postelje ter lažni alarmi, ki spremljajo številne domove za starejše, še posebej v nočnem času. Z namenomd dvig kakovosti življenja in varnosti, je podjetje razvilo številne rešitve, ki s svojimi algoritmi skozi učenje navad posameznika pripomorejo prepoznati odstopanje ali nevarnost. Ta rešitev je povezljiva z obstoječim SOS sistemom, SOS tipko sestrski klic in pozivniki, zato je enostaven za namestitev in uporabo. S tem boste izjemno optimizirali sam proces dela v domu za starejše in pripomogli k manjši obremenjenosti delavcev.

Posteljni senzor ElderOn - Vital Sense

posteljni senzor

Posteljni senzor ElderOn je nameščen pod vzmetnico in omogoča sledenje dogajanje v nočnem času. S svojim algoritmom med drugim tudi zazna vstajanje, nemir, meri srčni utrip in dihanje. 

Senzor električne energije - Power Sense

senzor porabe elektrike

ElderOn Power Sense je nameščen prav na števec električne energije in skozi svoj algoritem med drugim zaznava stanovalčevo dnevno rutino in odstopanja od te. 

ElderOn - pomoč starejših na domu

ElderOn rešitev je idealna tudi za tiste oskrbovance, ki so bolj samostojni. S senzorjem, ki meri električno porabo, boste lahko spremljali nenavadno dogajanje, kot je npr. štedilnik, ki je nenamerno prižgan že več kot 2 uri. Algoritem deluje na način, da spremlja vsakodnevno dogajanje in se uči posameznikove rutine, da lahko zazna morebitno potencialno nevarnost.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje