Spletna cvetličarna: enostavna in hitra pot do čudovitega šopka

Spletna cvetličarna je odlična rešitev za vse, ki bi nekoga radi razveselili s cvetjem, a nimate časa, da bi sami obiskali cvetličarno. Poleg tega bo šopek na dom razveselil prav vsako mamo, sestro, babico, prijateljico, ženo ali ljubico. S tem ji boste namreč povedali, da mislite nanjo tudi, ko niste ob njej.

Šopek

Šopek na dom – čudovito presenečenje

Večina žensk ima rada cvetje, a prav vsak šopek ne bo navdušil vsake. Za tiste, ki nimate dovolj časa, da bi raziskovali cvetove v najbližji cvetličarni, je odlična rešitev spletna cvetličarna. Tako boste svoje naročilo izvedli hitro in enostavno. Lahko boste izbrali cvetlice, ki jih ima ženska, katero želite razveseliti s cvetjem, najraje. Lahko pa izbor cvetja in oblikovanje čudovitega šopka prepustite strokovnjakom v spletni cvetličarni.

Ti si bodo za vsakega zagotovo vzeli čas, ustvarili lepo cvetlično stvaritev in z veseljem upoštevali tudi vaše želje in predloge. Šopek na dom, ki ga bo dobila vaša izbranka, bo tako zagotovo polepšal njen dan, jo osrečil in ji pokazal, kako radi jo imate.

šopek vrtnic na dom

Dostava cvetja na dom je ponekod brezplačna

V zadnjem letu ali dveh se je poštnina precej podražila, zato vam šopek na dom lahko ustvari še večje stroške, kot ste jih pričakovali. Šopek iz spletne cvetličarne PatricijaPrav zaradi tega se boste zagotovo razveselili novice, da je dostava cvetja na dom ponekod brezplačna, oziroma vsaj izredno ugodna.

Cvetličarna Patricija, ki ima svojo trgovino v Mariboru, deluje hkrati tudi kot spletna cvetličarna. Tam naročene šopke za rojstni dan, poroko ali drugo priložnost lahko prevzamete osebno ali jih poprosite za dostavo cvetja na dom.

V primeru, da je vrednost naročila primerna (višino preverite na njihovi spletni strani), lahko šopek na dom pripeljejo celo brezplačno. Pod pogojem, da je vaš naslov nekje v krogu 20 km od njihove cvetličarne.

Šopek na dom bodo dostavili tudi v primeru, da je lokacija, kamor ga želite poslati, bolj oddaljena, vendar boste v tem primeru nekaj malega plačali tudi za dostavo.


Vsaka priložnost zahteva drugačno cvetje

(Spletna) Cvetličarna Patricija nudi velik nabor cvetja za vse priložnosti. Na voljo so tudi različne darilne košare. Na pomoč vam bodo priskočili v primeru, da potrebujete žalno floristiko. Ponujajo tudi poročne storitve, tako da bodo res poskrbeli za cvetje za vsako priložnost.

Široka ponudba vključuje raznoliko cvetje, ki je vedno sveže. Sicer pa so tudi izredno odzivni in bodo poskrbeli za dostavo cvetja na dom tudi v težjih situacijah, kot takrat, ko smo se srečevali z ovirami, povezanimi z epidemijo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje