Pošlji povpraševanje

3D lesene sestavljanke so prelepo darilo

3D lesene sestavljanke so čudoviti unikatni izdelki iz lesa in so primerne tako za otroke kot za odrasle. Otroci na sploh obožujejo sestavljanke, če pa je to še 3D sestavljanka njegove najljubše živali ali pa tovornjaka, traktorja ali pa na primer 3D sestavljanke znamenitosti, potem so še bolj navdušeni. 3D sestavljanka ni samo zanimiva igrača, ampak je odlična za krepitev koncentracije, spodbujanje logičnega razmišljanja in seveda pozitivno vpliva na finomotorične sposobnosti otroka, ki so izjemno pomembne. 3D lesene sestavljanke so darilo, ki se ga otrok nikoli ne bo naveličal, lahko pa vam poleg stalnih motivov izdelamo tudi puzzle po naročilu.

3D lesene sestavljanke
3D lesene sestavljanke znamenitosti

3D sestavljanka lahko pravzaprav prestavlja karkoli - če se le da oblikovati kot sestavljanko in lasersko izrezati iz lesa. 3D sestavljanke znamenitosti so zanimivo darilo, ki ima lahko še dodatno vrednost. Poleg tega, da prek sestavljank, ki so unikatni izdelki iz lesa, otrok spoznava živali ali svetovne znamenitosti, je na primer 3D sestavljanka Eifflovega stolpa izvirno vabilo na potovanje ali pa spomin na čudovite trenutke na potovanju po Franciji. 3D sestavljanke znamenitosti tako kot druge naše 3D lesene sestavljanke so izdelane iz naravnega materiala, zato so prijazne do uporabnika in okolja. Namesto nakupa izdelkov, ki tako pri izdelavo kot pri razgradnji škodujejo naravi, izberite izdelke iz lesa podjetja Graverko.

3D sestavljanke znamenitosti
3D sestavljanka za ekološko ozaveščene

V sodobnem svetu se vedno bolj kažejo negativni vplivi človeka na okolje. V podjetju graverko se zavedamo, da je les, iz katerega so izdelane naše 3D lesene sestavljanke in drugi izdelki, material, ki je ekološki iz več razlogov. V Sloveniji je lesa veliko, poleg tega je tako izdelava kot razgradnja neškodljiva za okolje. 3D sestavljanka iz lesa je tudi neškodljiva za uporabnika, saj ne vsebuje nobenih strupenih snovi. Naše puzzle po naročilu ali 3D sestavljanke znamenitosti, živali, vozil in cvetja so naravne in okolju prijazne, zato so za razliko od igrač iz umetnih in včasih celo škodljivih materialov povsem varne. 3D lesene sestavljanke so odlično darilo za otroke in odrasle.

Graverko | 3D lesene sestavljanke znamenitosti za otroke in odrasle - povezave do naše spletne strani:

  • 3D lesene sestavljanke
  • 3D sestavljanka
  • 3D sestavljanke znamenitosti
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje