Strešne kritine Tondach d.o.o. - Strešna kritina | Strešne opeke
Strešna kritina, opeka Tondah d.o.o. so naravne opečne strešne kritine, ki s svojo bogato tradicijo in usmerjenostjo v prihodnost in nenehen razvoj zagotavlja uporabnikom strešne kritine Tondah d.o.o. najvišji nivo kakovosti.

Prva strešna opeka je bila v podjetju Tondach d.o.o. izdelana že leta 1881 in od takrat naprej podjetje Tondah d.o.o. svoje znanje na področju strešne kritine razvija, nadgrajujejo in šir. Opečna strešna kritina Tondach d.o.o. je izdelana iz povsem naravnih materialov - gline, kar ji daje dolgo in vsestransko uporabno vrednost.

Zaradi svojih odličnih lastnosti strešna kritina Tondach d.o.o. lahko krasi strehe gradov in cerkva, stanovanjskih, gospodarskih in poslovnih stavb in uporablja se celo kot kritina hišic naših kosmatinčkov. Že mnogokrat se je pokazalo, da narava sama zna najbolje ustvarjati osnovne elemente za gradnjo in življenje. Zato je v podjetju kritine Tondach d.o.o. strešna opeka narejena le iz naravnih materialov, ki kritine seveda obdelajo v visoko tehnološkem okolju. Tako združijo za izdelavo kritine najboljše naravne sestavine in napredne procese, iz česar nastane strešna kritina Tondach d.o.o..

Strešna kritina Tondach d.o.o. ima 33-letno garancijo, njena življenjska doba pa je daljša od 100 let, do živega pa ji ne more ne teža snega ne toča niti drugi vremenski pogoji. Strešna kritina(opeka)Tondach je prava izbira strehe, ne glede na to ali gre za novogradnjo ali pa vas čaka obnova strehe. Na voljo vam je tudi bobrovec, za boljši učinek pa je obvezna pa je tudi izolacijska folija.

Izberite strešne kritine Tondach - prijazna naravna opečna strešna kritina (strešna opeka) za prijazen dom.

Tondach d.o.o. strešne kritine, strešna kritina in opeka, povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje