Sodne izvršbe - CONVERTA

Z nekim podjetjem ste sklenili fantastični posel, ki obeta visok dobiček. Vi ste svoj del opravili, sodelujoče podjetje je poravnalo dogovorjeni avans, potem pa se je, kljub maksimalnemu trudu vaših zaposlenih, ustavilo in podjetje vam kljub obljubam, ne poravna dolga. Odločili ste se za sodne izvršbe, ampak ne veste, kako bi se tega lotili.

Na srečo ste na spletnem poslovnem imeniku http://www.vsi.si/ zasledili naše podjetje in klobčič vaših težav se bo začel odvijati. Sodne izvršbe izvajamo za pravne in fizične osebe, naša odlika pa so izkušeni strokovnjaki in možnost prilagoditve vašim zahtevam. Za vas bomo vodili celotni postopek (začetna opozorila, sklepi o izvršbi …). Čeprav sklep o izvršbi ne pomeni nujno, da bo terjatev tudi poplačana, ampak v podjetju Converta stremimo k temu in smo v večini primerov tudi uspešni.

 

V okviru sodne izvršbe lahko od nas pričakujete:

  • pripravo, izdelavo in vložitev izvršbe;
  • pomoč in svetovanje na podlagi verodostojnih listin ali poizvedb o dolžnikovem premoženju;
  • pripravo vlog in predlogov za nadaljevanje izvršilnega postopka;
  • predlog za rubež;
  • umik izvršilnega predloga ali sredstva;
  • zahtevo za sodno presojo izvršiteljevih stroškov;
  • predlog za izdajo odredbe za nasilni vstop …

 

To le je nekaj od naših zadolžitev. Za podrobnejše rešitve pošljite povpraševanje in dogovorili se bomo za uvodni sestanek. Ne pozabite, podjetje Converta d.o.o. bo poskrbelo za vas!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Converta d.o.o.
Naslov
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 433 32 00
Seznam fraz
Odkup zapadlih terjatev, Odkup terjatev - FAKTORING, Izvršba in izterjava v Sloveniji, Izvršba in izterjava po svetu, Priprava in izvedba verižnih kompenzacij, Bonitetne ocene podjetij in terjatev
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA