Pošlji povpraševanje

Elektroinštalacije Pečaver | Projektriranje in meritve električnih inštalacij

Elektro Pečaver

Elektroinštalacije so glavna dejavnost podjetja Elektro Pečaver d.o.o. Naše storitve izvajamo celovito, od samega načrtovanja do končne izvedbe elektro inštalacije visoko- in nizkonapetostnega toka. Z individualnim pristopom poskrbimo za vaše želje, vam svetujemo in pomagamo poiskati za vas ustrezno rešitev. Vedno si prizadevamo, da bi bile naše storitve čim bolj kakovostne, cenovno ugodne ter vedno izvedene v dogovorjenem roku. Na trgu smo že 20 let in ves čas smo skupaj v koraku z razvojem tehnologije, zato so naše elektroinštalacije ves čas polne novosti.


Storitve katere izvajamo se v grobem delijo na dve veji; prva so visokonapetostne inštalacije: razsvetljava, varnostna razsvetljava, elektroenergetske inštalacije, strelovodi; druga pa nizkonapetostne inštalacije: računalniške mreže, telekomunikacije, tehnično svetovanje. Hkrati se poslužujemo tudi z ostalimi storitvami kot so izvajanje in projektiranje električnih inštalacij, inženiring, električne meritve in vzdrževanje. Nudimo tudi adaptacije poslovnih in stanovanjskih objektov, ki lahko vključuje tako elektroenergetsko področje kot telekomunikacije, ter manjša gradbena dela.

Natančne meritve električnih inštalacij pri Elektro Pečaver

Nudimo vam tudi elektro meritve inštalacij in osvetlitev. S funkcionalnimi preizkusi elektro naprav vam z zagotovilom pregledamo elektroinštalacije ter odpravimo napake, če jih preizkusi ali meritve pokažejo. Izdelamo vam tehnično dokumentacijo PID (projekt izvedenih del), dokumente z vsebovano popolno shemo razdelilnikov in stikalnih blokov ter shemo energetskega napajanja objekta.

Projekcija električnih inštalacij vseh vrst objektov

Projektiranje izvajamo skrbno, saj je to osnova za nadaljnje delo. Izdelujemo tehnično in projektno dokumentacijo za jakotočne in šibkotočne električne inštalacije objekta. Svetujemo vam, da projektiranje električnih inštalacij vašega objekta prepustite strokovnjakom, ki dobro poznajo in upoštevajo vse predpisane standarde. Projektiranje poteka v več sklopih; začne se z izdelavo idejnih zasnov in idejnih projektov, nato sledi izdelava varnostnih načrtov in na koncu še pridobivanje soglasij za projektne rešitve. Pripravljeni smo izdelati tudi različna poročila glede na vaše želje.

Elektro Pečaver d.o.o. | Elektroinštalacije, inteligentna hiša, električne inštalacije - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Storitve

Pokaži vse >
Elektroinštalacija
Elektroinštalacija

Elektroinštalacija sodi med najosnovnejše inštalacije vsakega objekta. Elektroinštalacije so del...

Več
Napeljava pametne inštalacije
Napeljava pametne inštalacije

Napeljava pametne inštalacije v stavbi nam lahko olajša marsikateri opravek, sama pojem pametne inštalacije...

Več
Pokaži vse >
Pametna hiša
Pametna hiša

Pametna hiša je stanovanjski objekt, opremljen z različnimi napravami in sistemi, ki se... Več >

Pošlji povpraševanje