Pošlji povpraševanje

Naravna krema za sončenje - za otroke in odrasle

Naravna krema za sončenje nudi učinkovito zaščito, hkrati pa ste lahko prepričani, da v njej ne bo umetnih sestavin, ki so koži neprijazne, lahko celo nevarne. Sestavine v kremah za sončenje bio izdelave so skrbno izbrane. To so pogosto jojoba olje, avokadovo olje, olivno olje, kamilica, karitejevo maslo, izvlečki aloje ...

Ko ste v dilemi, vedno izberite naravno kremo za sončenje. Mineralni sončni filtri so veliko bolj varni in nežni kot kemični sončni filtri. V Tosami ponujamo dobro izbiro bio krem za sončenje različnih znamk, tudi posebne bio otroške kreme za sončenje. Z njimi bodo dnevi prijetni in brezskrbni.

bio otroška krema za sončenje

Soleo Organics krema za sončenje

Odlična izbira bio kreme za sončenje je Soleo Organics. Gre za zaščito, ki sestoji samo iz naravnih olj in cinkovega oksida kot mineralni filter. Ta je bolj stabilen in varnejši kot sicer uporabljeni titanijev dioksid, nudi pa tudi višjo stopnjo zaščite pred žarki UVA in UVB. Soleo Organics krema za sončenje ima zaščito 30+, lahko pa jo kupite v pakiranju po 80 g ali 150 g. Gre za enega najboljših produktov na trgu. Poleg zanesljive zaščite uporabniki poročajo tudi, da se ta naravna krema za sončenje zelo lepo razmaže in na koži ne pušča belih lis. Vodoodporna je 3 ure in tudi v stiku z očmi ne peče (odlično za športnike).

Bio krema je primerna za vso družino, zato bo odličen nakup za celo sezono, ne glede na to, kje in koliko se boste nastavljali sončnim žarkom. Dobra lastnost Soleo organics kreme za sončenje je tudi, da je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo. Posamezniki, ki trpijo za ekcemom ali so nagnjeni k alergijam, z njo ne bodo imeli težav.

soleo organics krema za sončenje

Prijazne kreme za sončenje za otroke

Najmlajšim je treba še posebej previdno izbirati izdelke, ki se nanašajo na kožo. Otroška koža je bolj občutljiva, poleg tega pa so otroci pri igri najbolj izpostavljeni soncu. Hitro izgubijo občutek za čas in se ne obremenjujejo z nevarnimi sončnimi žarki, zato moramo starši biti še toliko bolj pozorni na zaščito. Bio otroška krema za sončenje poskrbi, da bo koža optimalno zaščitena ter tudi dobro navlažena in negovana. Dobra izbira iz Tosama trgovine je na primer naravna krema za sončenje Frais Monde, ki je nemastna in bogata z naravnimi sestavinami. Ponujamo tudi kreme za sončenje za otroke in dojenčke blagovne znamke Mommy Care.