Naravni ratan - pohištvo iz ratana bo v prostor prineslo eksotiko | Garnitura iz ratana, stoli in mize

Go - Go d.o.o.


Ratan pohištvo oz. pohištvo iz ratana - naravni ratan za popestritev notranjosti hiš, stanovanj in verand

Naravni ratan je azijska bršljanka, iz katere se da izdelovati različno ratan pohištvo. Pohištvo iz ratana je lahko pleteno iz ratanovih lističev, ki so zelo elastični, stoli in mize ter drugo ratan pohištvo pa je lahko izdelano tudi iz ratanovega debla. Naravni ratan se lahko uporablja za raznovrstno pohištvo iz ratana:

  • naravni ratan je primeren za gugalnike,
  • naravni ratan je odličen stole in mize,
  • naravni ratan za naslanjače in divane zbuja občutek bližine naravi,
  • naravni ratan je primeren tudi za postelje,
  • naravni ratan je odličen za okvirje za ogledala,
  • naravni ratan za predalnike, omare in omarice dopolnjuje ratan posteljo,
  • naravni ratan pa se uporablja tudi za podstavke za svetilke itd.

Ratan pohištvo je modno in funkcionalno, zato ga lahko postavite tudi na terase ali balkone, največkrat pa se ga uporablja za opremljanje notranjosti hiš, stanovanj in raznih lokalov. Ratan izdelki vas gotovo ne bodo razočarali!


Naravni ratan: stoli in mize iz naravnega ratana za edinstven naraven videz

Ratan, tako naravni kot umetni ratan, je prvovrsten za izdelavo različnih oblik in dimenzij modernih izdelkov. Pleteno pohištvo iz ratana je prožno in varno ter lepega videza. Stoli in mize iz naravnega ratana so zato zelo udobni in priročni za jedilnice, dnevne sobe, lokale, pisarne, zimske vrtove... Ratan stoli in mize ustvarjajo prijeten naraven ambient, ki se boste težko naveličali. V našem podjetju vam nudimo raznoliko izbiro stolov in miz; stoli in mize so lahko izdelani iz različnih materialov. Stoli imajo lahko aluminijasto, inox, leseno ali drugo ogrodje, ki je prepleteno z vejicami naravnega ratana. Stole vam lahko po vaši želji tudi oblazinimo. Ponujamo vam ratan stole različnih stilov in oblik - z naslonjali ali brez, z ročaji ali brez njih, ratan barske stole itd. Tudi sestava miz je lahko kombinirana; na mizno ploskev vam lahko položimo kaljeno steklo, tako bo garnitura iz ratana še bolj sodobna in privlačna, naravni ratan pa zaščiten. Podnožje miz (navadnih, barskih, klubskih in drugih) je, podobno kot pri ogrodju stolov, največkrat aluminijasto ali iz drugih trdnih materialov. Ratan stoli in mize vam nudijo počitek in sprostitev po napornem dnevu!

Garnitura iz ratana, bambusa, listov banan in morske trave

Naravni ratan in ostali naravni materiali so kot nalašč za vse tiste, ki prisegate na naravno. Naravna garnitura iz ratana vam daje občutek neizmerne topline in varnosti ter povezanosti z naravo. Za ratan pleteno pohištvo se uporabljajo različni naravni materiali, kot so: ratan, bambus, morske trave in listi banan. Poleg pletiva je lahko tudi ogrodje ratan pohištva izdelano iz naravnega ratana ali bambusa. To velja tako za razne sedežne garniture kot tudi za ostalo pohištvo iz ratana. Vsi veste, ali pa si vsaj domišljate, kako prijeten je občutek ob dotiku naravnega... Pa naj bo to naravni ratan, bambus ali morska trava. Garnitura iz ratana je zato zelo raznolika. Izdelana je lahko na sodoben ali tradicionalen način. Ratan pohištvo smo na osnovi materialov in designov tako razdelili v štiri skupine:

Naša zanimiva ponudba vas bo zagotovo navdušila. Izredno zanimivi so vrtni izdelki, kot npr. vrtni senčniki, vrtni ležalniki, podi za teraso ter ostalo stilsko pohištvo za na vrt. Ne zamudite priložnosti in nas pokličite še danes.

Go - Go d. o. o. | Naravni ratan, ratan pohištvo, garnitura iz ratana, stoli in mize - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje