Jacuzzi za dva ali za več oseb | Jacuzzi: različne dimenzije | Jacuzzi: razstavni salon v Ljubljani

Naše podjetje je specializirani ponudnik izjemnih masažnih bazenov proizvajalca Cal Spas, ki je v svetu vodilni proizvajalec luksuznih masažnih bazenov, ter proizvajalca Wellis, enega večjih proizvajalcev tovrstne opreme v osrednji Evropi. Wellis je s svojimi izdelki tržno usmerjen na zelo zahteven zahodnoevropski trg, zato stremi h kakovostnim izdelkom po zmernih cenah. Od leta 2010 lahko njihove izdelke dobite tudi v Sloveniji - kot njihov generalni zastopnik vas vabimo, da si njihove izdelke - masažne bazene (jacuzzi), masažne kadi (whirlpool) in ostalo opremo - ogledate v našem razstavnem salonu v Ljubljani. Ponujamo vam različne dimenzije jacuzzijev - izbrali boste lahko jacuzzi za dva ali jacuzzi za več oseb.

Jacuzzi


Jacuzzi - zdravilni učinki masažne kopeli | Razvajanje v masažni kopeli: jacuzzi za dva ali za več oseb

Razvajanje v masažni kopeli ni namenjeno samo užitku, pač pa je dobro tudi za vaše zdravje. Topla voda in masaža bosta pripomogli, da boste lahko pozabili vsakdanje skrbi in tako zmanjšali učinke stresa. Prav stres namreč lahko povzroči hude negativne spremembe tako na našem telesnem kot duševnem zdravju. Jacuzzi, napolnjen s toplo vodo, vas bo z nežno vodno masažo prijetno zazibal v lahkoten spanec. Vodna masaža bo odpravila morebitno nespečnost ter pomagala pri odpravljanju mišičnih krčev, okornosti sklepov in izboljšanju prožnosti tkiva. Ker je jacuzzi precej prostoren masažni bazen, ga lahko uporablja tudi več oseb hkrati. Privoščite si jacuzzi za dva in se sprostite po napornem dnevu, se prepustite intimnemu razvajanju in doživite nepozabne trenutke v dvoje. Jacuzzi, ki je dovolj prostoren za več oseb, vam lahko polepša družinsko ali prijateljsko druženje - namakanje v topli masažni kopeli je lahko zabavna popestritev druženja.


Jacuzzi: na voljo različne dimenzije, oblike in barve ter dodatki

V našem razstavnem salonu boste lahko izbirali med okroglim ali pravokotnim masažnim bazenom. Okrogel jacuzzi ima premer 240 centimetrov in je visok 90 centimetrov. Če želite imeti pravokotni oziroma kvadratni jacuzzi, pa so na voljo različne dimenzije:
- dolžina od 200 do 230 cm,
- širina od 150 do 230 cm in
- višina od 75 do 97 cm.

Jacuzzi za dva ali za več oseb je na voljo v svetlo sivi in temno rjavi barvi ali v barvi naravnega lesa rdeče cedre. Za barvo bazenske školjke pa boste lahko določili eno izmed treh, ki so na voljo: biserno bela, peščeno bela ali marmornato bela.

Obiščite nas!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje