Icero d.o.o.

Icero d.o.o. - ustanavljanje podjetja

Podjetje Icero d.o.o. se ukvarja z dejavnostjo ustanavljanja podjetij ter tudi prodajo že obstoječega podjetja. Prodaja utečenega podjetja (d.o.o. ali sp.), odpiranje podjetja in ustanavljanje vedno novega podjetja je izziv. Icero d.o.o. vam pomaga, ko se odločite za: ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo, ustanovitev s.p.-ja, ustanovitev podjetja v tujini (npr. ustanovitev podjetja v Avstriji), odpiranje d.o.o., nakup d.o.o. idr. Naj vas ne skrbi kako ustanoviti podjetje, ali naj bo to družba z omejeno odgovornostjo d.o.o., družba z neomejeno odgovornostjo ali s.p., zato vam je na voljo Icero d.o.o.

Ustanavljanje novega podjetja

Ustanavljanje novega podjetja je zapleten proces, ki zahteva celega človeka. Velikokrat dobimo poslovno idejo, ki pa je ne uresničimo, ker je postopek zapleten. Dejavnost Icero d.o.o. je ustanavljanje podjetja in na koncu prodaja podjetja (npr. d.o.o.). Torej, v kolikor vas zanima ustanovitev podjetja d.o.o. ali ustanovitev s.p. se obrnite na Icero d.o.o. Nakup podjetja in poslovna ideja naj bo vaša edina skrb, ustanovitev podjetja (npr. d.o.o.) pa prepustite nam. Podjetje vam bomo predali pripravljeno na poslovanje.

Vas zanima nakup podjetja - Icero d.o.o.

V kolikor se odločite uresničiti Vašo poslovno idejo, lahko pri nas opravite nakup. Podjetja, ki jih dobite pri nas so ali že delujoče družbe ali novoustanovljena podjetja brez bilančnega prometa. Prodaja novega podjetja Vam pri nas pomeni nakup podjetja brez potrebnega osnovnega kapitala ali nepotrebnega čakanja. Icero d.o.o. Vam zagotavlja dober začetek brez nepotrebnih skrbi in vam omogoči osredotočanje samo na uresničitev poslovne ideje.

Prodaja podjetja (d.o.o. ali s.p.)

Icero d.o.o. pri svojem poslovanju uporablja sodobne metode ocenjevanja trga in vrednosti podjetja, zato je prodaja podjetja (d.o.o., s.p., ...) transparentna. Preden podjetje prodamo ga ocenimo ali pa se odločimo za ustanovitev novega podjetja pa naj gre za ustanovitev d.o.o. ali ustanovitev s.p. S tem opravimo temeljito analizo trga in Vam tudi svetujemo pri vaših začetnih korakih. Prodaja podjetja (d.o.o. ali s.p.) ali registracija podjetja za nas ni samo kamenček v mozaiku, pač pa izjemno pomemben element, s katerim Vam zagotovimo, da boste opravili dober nakup in dobili podjetja z zdravimi temelji, na katerih boste lahko gradili vaš poslovni uspeh.
Icero d.o.o.je pravi začetni poslovni partner, ki vam prihrani začetne skrbi in vas osredotoči le na poslovanje.

Pokličite nas na telefonsko številko 05 906 45 61 ali 041 233 348.

Icero d.o.o. | Poslovne storitve, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje