Hotel Park Ljubljana - Vse na dosegu roke

Hotel Park Ljubljana


Hotel Park - Ljubljana na vaši dlani

Hotel Park je eden najbolj gostoljubnih hotelov, kar jih premore slovenska prestolnica Ljubljana. Nahaja se v središču mesta, zato je Ljubljana tako rekoč na vaši dlani. Hotel je samo 800 m oddaljen od Železniške in avtobusne postaje Ljubljana, v neposredni bližini pa so tudi postajališča mestnega prometa. Hotel Park, oziroma tudi Park Hostel Ljubljana, ponuja svojim obiskovalcem ugodne cene nastanitev, poleg tega pa še mnoge druge storitve in popuste (npr za vodni park Atlantis, afriško restavracijo Kalabaš, nekatere trgovine ...).

Hotel Park, Ljubljana - Čudovit razgled in udobno bivanje

Hotel Park v Ljubljani ima na voljo 198 udobno opremljenih sob. Cene sob, ki jih ponuja Hotel Park, so odvisne od vrste sobe, ki si jo gost izbere. Razpolagamo z standardnimi in superior sobami. V vsakem primeru lahko trdimo, da je Hotel Park (tudi Hostel Ljubljana) eden najlepših v prestolnici, saj je bivanje v njem prijetno, poleg tega pa je v samem središču dogajanja, ki se ves čas odvija v Ljubljani. Kljub temu nudi hotel Park svojim gostom mirno in udobno bivanje.

Hotel Park

Hotel Park, Ljubljana - Mnogo več kot le hotelske storitve

Hotel Park poleg oddajanja različnih sob (kadilske ali nekadilske) ponuja svojim gostom še mnogo drugih storitev. Za goste je 24 ur na dan na voljo pomoč na recepciji, lahko si naročijo bujenje, uporabijo hotelski sef ali v hotelu shranijo prtljago. Hotel Park poskrbi tudi za prevoze, pomaga organizirati izlete in ima brezplačen dostop do interneta.

Podrobnejše podatke preberite na naši spletni strani!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje