Ponudba
Pošlji povpraševanje

Prevajanje angleščine mora biti za prevajalca enostavno

Prevajanje angleščine je najbolj pogosta oblika prevoda. Slovenščina-angleščina in angleščina-slovenščina zagotovo vodita pred vsemi drugimi kombinacijami prevajanja. Besedila iz slovenščine v angleščino ne prevajamo dobesedno ampak tako, da iz jezika v jezik prenašamo pomene. Cena prevajanja je pri nas zelo ugodna. Prav tako je zelo ugodna cena lektoriranja. Ugodno nudimo tudi pisanje besedil za splet in prevajanje spletnih besedil.

Prevajanje angleščinaPrevajanje angleščine za vas hitro, poceni in kvalitetno

Če ste se znašli v časovni stiski, in potrebujete hitro izvedbo prevajanja angleščine ne oklevajte: pokličite nas in rešili bomo vaš problem. Krajši prevod iz slovenščine v angleščino ali obratno vam lahko izvedemo zelo hitro, če je treba tudi čez noč. Če imate srečo, krajše prevajanje besedila iz slovenščine v angleščino ali obratno opravimo tudi v eni uri. Vsekakor je naša časovna odzivnost in reaktivnost pri prevajanju angleščine med tistimi najhitrejšimi.

Prevod slovenščina-angleščina je za nekatere zahtevnejši

Nekateri prevajalci prevajanje besedila iz slovenščine v angleščino vrednotijo dražje, ker pravijo, da je to bolj zahtevno. Mi ne. Dober prevajalec pozna oba jezika enakovredno in mu mora biti vseeno, ali opravlja prevod slovenščina-angleščina ali pa gre za prevajanje angleščina-slovenščina. Težave pri številnih prevajalcih nastopijo, ker jih pri prevajanju besedila iz slovenščine v angleščino pesti pomanjkljivo poznavanje kulturnega okolja angleškega govornega področja, zato za prevod slovenščina-angleščina porabijo več časa oziroma napora. Pri nas pa to ni tako, saj nam je prevajanje angleščine enakovredno v obeh smereh.

Prevajanje besedila iz slovenščine v angleščino kot po maslu

Prevajanje angleščine je za nas enostavno. In to je za vas dobro, saj boste dobili najvišjo kvaliteto za najugodnejšo ceno. Poleg prevajalskih storitev nudimo tudi lektoriranje slovenskih tekstov, pisanje besedil za splet, prevajanje spletnih besedil, kreativno pisanje v slovenščini in konverzacijo v angleščini. Po potrebi vam izdelamo tudi povzetke daljših angleških tekstov. Moto našega podjetja je, da je le zadovoljna stranka dobra stranka.

Jezicni-dohtar.si | Prevajanje angleščina slovenščina najugodneje - povezave do naše spletne strani:

Pošlji povpraševanje