Pošlji povpraševanje

Tekstilne preproge za avto

Tekstilne preproge za avto so odlične za vse vrste vozil, saj se prilagajajo vsakemu vozilu posebej. V podjetju Konstill je trenutno na voljo že preko 2000 različnih modelov v najmanj 4 kvalitetnih razredih.

Preproge za avtoTekstilne preproge za avto so priljubljene tudi pri voznikih, ki so veliko na poti, kot so vozniki tovornih vozil, saj je to njihov drugi dom, v katerem se želijo počutiti kot doma. Tekstilne preproge za avto so mehke in prijetne na otip, ter so skladne z notranjostjo vozil.

Tekstilni avto tepih po meri podjetja Konstill d.o.o. 100% ustreza obliki vašega vozila. So kot originalni avto tepihi, ki jih vgradijo proizvajalci avtomobilov. Na voljo so v črni barvi, ter v večih odtenkih sive in bež barve, kar ustreza vsem vozilom vseh cenovih razredov, še posebej tistih višjega razreda, ki zahtevajo udobje, kvaliteto, ter skladnost z vozilom, za najboljše počutje.

Na voljo je preko 50 barvnih obrob, s katerimi lahko vaše avto tepihe še bolj prilagodite tako, da ustrezajo vašemu osebnemu stilu ter vizualni podobi vozila.

GUMIJASTE PREPROGE

Možen je tudi tisk personaliziranih logotipov v več barvah, našim stalnim partnerjem pa nudimo enobarvni tisk brezplačno.

Naše avtopreproge poskrbijo tudi za varnost. Trenutno je na voljo že preko 20 originalnih tipskih pritrdilnih sistemov, ki poskrbijo, da avto tepih ostane na mestu in se ne vozi pod voznikova pedala. V kolikor vozilo nima čepkov, se lahko uporabijo naši univerzalni vijaki, ki so zelo enostavni za pritrditev.

Reciklaža preproge za avto

Tekstilne preproge za avto je mogoče enostavno reciklirati. Tepihi za avto so iz umetnih materialov, ki so lahko razgradljivi, pri gorenju na visoki temperaturi pa se uničijo tudi škodljivi plini, zato ni izpustov v ozračje. Preproge za avto je mogoče tudi ponovno uporabiti za izdelavo drugih izdelkov kot so: otroške igrače, vžigalnike, različne cevi, vrečke in ostali izdelki iz plastike.

Lastnosti tekstilnih preprog za avto

Tekstilne avto preproge dobro vpijajo vodo, zato ni prelivanja vode iz preproge na primarno tekstilno oblogo v avtomobilu. Naši tepihi za avto so zgrajeni iz najmanj treh slojev. En sloj je namenjen temu, da preprečuje puščanje vode. Tako preprečimo, da bi v vozilu nastajala plesen ter posledično tudi smrad.

Naše avto preproge so tudi zelo vzdržljive, saj so mehke in prožne, tako da peta čevlja lepo drsi po preprogi brez velikega trenja, kar pripomore k manjši obrabi.

Konstill d.o.o. | Preproge za avto, avto tepihi, tepihi po meri 
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje