Skupina HeRoes


Vizija skupine HeRoes™ je postati inovativni vodilni ponudnik storitev in orodij na področju ravnanja s kadri. Poslovanje podjetja HeRoes Group želimo postopoma razširiti na celotno področje regije. S pomočjo večje funkcionalnosti in predvsem vrhunske kvalitete nameravamo biti vedno korak pred konkurenco.

Slogan 'ravnanju s kadri dodati novo dimenzijo' povzema cilje, strategije in vrednote skupine. V prihodnosti se bomo pri HeRoes™ osredotočali na inovacije ter izboljšave na področju razvoja kadrovskih procesov in vrhunskih podpornih orodij. Naše poslanstvo poudarja našo pripravljenost, da kot inovatorji pomagamo oblikovati prihodnost kadrovanja. Iz naših dolgoletnih izkušenj na področju upravljanja s kadri izhajajo številni novi produkti, ki kadrovske procese kakovostno podpirajo. Naše tržišče se širi na nova področja sodobne Evrope in Azije.

Naj vas pokličemo? Kliknite: Kontakt

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ljubljanska cesta 4I
1241 Kamnik
Spletna stran
E-pošta
05 555 5555
Seznam fraz
vodenjsko svetovanje, kadrovsko svetovanje, profiliranje delovnih mest, program osebne moči, vodenjski trening, prodajni trening, kadrovski trening, spletni kadrovik, profiliranje osebnosti
ZEMLJEVID