Vložki za udobje žensk skozi ves dan

Vložki so ženskam eno manj prijetnih produktov, saj se higienske vložke popolnoma samoumevno povezuje z menstruacijo, krči, bolečinami v križu ipd. Pika na i (v že tako občutljivem in bolečem delu meseca) so še neprijetni in neudobni vložki, ki dražijo kožo. Za vas smo tako oblikovali higienske vložke iz organskega bombaža, ki ne dražijo kože in so primerni za vsakodnevno uporabo.

Dnevni vložki iz organskega bombaža za maksimalno udobje

Naši dnevni vložki so narejeni iz organskega bombaža, kar pomeni, da je bombaž je proizveden in certificiran po ekoloških kmetijskih standardih. Ekološko gojenje bombaža prepoveduje uporabo strupenih kemikalij ali GSO (gensko spremenjenih organizmov), kar je izredno pomembno predvsem za intimne predele. Vložki iz bombaža so lahki, zračni in udobni ter ustrezajo fiziološki vrednosti pH kože. Vrhnji sloj vložka in jedro sta narejena iz 100% organskega bombaža, zaporna folija pa iz koruznega škroba in papirnega traku.

Visoka vpojnost in zanesljivost higienskih vložkov

Inovativna zasnova vpojnega jedra naših vložkov zagotavlja do 50% boljšo vpojnost, kar vas bo tudi v tistih dneh ohranilo mirne. Razporeditveni kanali bodo tekočino enakomerno in hitro razporedili od izvora proti jedru, kar bo preprečilo neprijeten občutek. Vložki so primerni za šibko in srednjo močno menstruacijo ter ustrezajo vsem ženskam.