Živa voda kot sestavina naših kruhov

Z pomočjo vitalizirane vode do informiranega kruha


Živa voda je ena izmed bistvenih sestavin vitaliziranih pekovskih izdelkov iz ekološke pekarne Deveta vas. Kaj je torej živa voda? Živa voda je po svoji strukturi, ki je vidna pod mikroskopom, najbolj podobna izvirski vodi. V njej se nahajajo pravilni šesterokotni kristali, v vodi iz vodovoda pa tovrstnih struktur ni več. Prav kristali so »krivi« za počasnejše delovanje kvasovk v testu, zaradi česar se posledično razvije bolj polna aroma, ki jo bo občutil prav vsakdo, ki bo poskusil naš kruh.


Živa oz. vitalizirana voda


Ekološki informiran kruh Živo vodo je mogoče dobiti le pri izvirih ali s pomočjo vitalizatorja, ki ga je pomagala ustvariti slovenska raziskovalna skupina na čelu z Vilijem Poznikom. Izjemni izumitelj je zanj prejel posebno nagrado za najboljši izum na največjem sejmu izumov v Pittsburgu (ZDA). S pomočjo vitalizatorja lahko prečistimo do 70% škodljivih snovi, ki jih voda pobere na poti do nas preko vodovodne pipe.

Voda, ki jo spustimo skozi vitalizator, postane informirana oz. vitalizirana voda, z njeno pomočjo pa spečemo tako imenovani informirani kruh. Informiranim izdelkom so - preprosto rečeno - dodane informacije v obliki vibracij, ki pozitivno vplivajo na nas. Izboljšajo lahko naše počutje, zdravje in razpoloženje. Vsi pekovski izdelki iz naše ekološke pekarne so pripravljeni s pomočjo žive vode in imajo zato pozitiven učinek na človeško telo. Nekatere prednosti informiranega kruha boste opazili takoj (čudovit vonj in aroma, daljša svežina informiranega kruha), nekatere pa tudi na daljši rok (npr. pozitiven učinek na zdravje).


Osvežite se z živo vodo, ki telesu najbolj ustreza, ter pojejte kos odličnega ekološkega kruha, ki je bil pripravljen s pomočjo žive vode. Telo vam bo hvaležno, saj bo prebava manj obremenjena, imunski sistem se bo okrepil, izboljšalo pa se bo tudi vaše splošno počutje. Prepričajte se tudi sami, da je kruh iz pekarne Deveta vas neprekosljiv po aromi, svežini in hrustljavosti.

Pekarna Deveta vas | Živa voda je po strukturi najbolj podobna izvirski vodi - povezave na našo stran:

  • Živa voda
  • Vili Poznik
  • Informiran kruh
  • Vitalizirana voda
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje