Nadstreški za avtomobile podjetja M-Kaiser

M-Kaiser d.o.o.

Nadstreški za avtomobile kot posebni nadstreški za vaš avto kljubujejo negativnim vremenskim vplivom. Avtomobilski nadstreški so odlična zaščita proti toči, zaščita pred soncem, snegom in ostalimi nevšečnostmi.


Nadstreški za avtomobile za večjo varnost vašega avtomobila

Nadstreški za avtomobil so verjetno najbolj zaželjeni nadstreški. Različni leseni nadstreški, kovinski nadstreški za avto in aluminijasti nadstreški bodo vaš avtomobil obvarovali pred vremenskimi vplivi. Tako so nadstreški za avtomobile požarna zaščita, preprečujejo toplotno sevanje, so vetrolovi ter zaščita proti toči, zaščita pred soncem in snegom, dobavljive so tudi različne kritine za nadstreške (Makrolon polne in prekatne polikarbonatne plošče in Plexiglas akrilne valovite, polne in prekatne plošče) in seveda konstrukcije za nadstreške.


Nadstreški iz vseh materialov

Pri podjetju M-Kaiser so vam na voljo nadstreški oziroma nadstreški za avtomobile vseh materialov. Na izbiro so vam leseni nadstreški, kovinski nadstreški za avto in aluminijasti nadstreški različnih modelov in oblik. Visokokakovostni materiali omogočajo, da vaši nadstreški ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Nadstreški za avtomobile vašemu avtu nudijo najboljše! Poleg nadstreškov za avtomobile pa so v našem podjetju na voljo tudi nadstreški za terase in nadstreški za balkone.


Leseni nadstreški kot okolju prijazni nadstreški

Leseni nadstreški so sestavljeni iz več plasti različnega lesa. So okolju izredno prijazni nadstreški. Leseni nadstreški za avtomobile so vam na voljo v več oblikah in s tremi vrstami streh. Na voljo so vam tudi dodatki, da postanejo leseni nadstreški še učinkovitejši vetrolovi. Leseni nadstreški verjetno niso tako učinkovita požarna zaščita kot kovinski nadstreški za avto, vendar so še vedno prvovrstni nadstreški kot zaščita proti toči, snegu in soncu oz. toploti.


Kovinski nadstreški za avto sodobnih oblik

Kovinski nadstreški za avto so lepo oblikovane in trdne konstrukcije. Zaradi tega kljubujejo vsem vremenskim vplivom, saj so zaščita pred soncem, zaščita proti toči in idealna zaščita proti snegu, onemogočajo pa tudi toplotno sevanje. Tako kot aluminijasti nadstreški so tudi kovinski nadstreški iz nerjavečih materialov, kar potrjuje kakovost.


Aluminijasti nadstreški kot idealna zaščita

Aluminijasti nadstreški so zaradi velike obstojnosti in dolgotrajne zatesnjenosti idealni nadstreški za avtomobile. Slaba zaščita pred soncem, zaščita proti toči in snegu ter neuspešni vetrolovi so tako postali stvar preteklosti. Oplemenitene Plexiglas akrilne plošče in Makrolon plošče pa le še dodatno preprečujejo toplotno sevanje, nezanemarljiva pa je tudi požarna zaščita.


M-Kaiser d.o.o. | Nadstreški za avtomobile in ostali nadstreški - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje