Dostava pic in druge hrane - Novo mesto

Pizzerija Halo Alo se nahaja na Šegovi ulici 1 v Novem mestu. Naša hrana je izvrstna, znani pa smo tudi po tem, da je dostava hrane hitra in zanesljiva. Poleg izvrstnih pic vam pri Halo Alo dostavimo še hamburgerje, pleskavice, zrezke, ocvrti sir, morsko hrano, lazanje in domačo enolončnico, ki jo lahko dobite za 4,90€. Tudi odlična pizza vas bo pri nas stala le 4,90€, kos pizze pa samo 1,60€. Prepričajte se o naši hitri in zanesljivi dostavi in nas pokličite - dosegljivi smo na telefonskih številkah 07/33-80-415 ali 031-437-350. Svoje naročilo pa lahko oddate tudi na spletnem portalu www.lakomlacen.si.

Dostava hrane na dom
Halo Alo Novo mesto - hitro in zanesljivo priskoči na pomoč

Predstavljajte si, da pridete zvečer utrujeni in lačni domov, hladilnik pa je prazen. Da bi se znova odpravili ven in skočili v trgovino po hrano, ki jo je potem treba še skuhati, vam verjetno niti na misel ne pride. Ponujamo vam hitro in zanesljivo rešitev - dostava hrane na dom. Pizzerija Halo Alo je odprta vsak dan do 22. ure, vaše naročilo pa bomo sprejeli do pol ure pred iztekom delovnega časa. Dostava pic in ostale hrane je za Novo mesto brezplačna, če pa se nahajate izven mesta, pa bomo vašemu računu dodali še 2 evra. Čas dostave pizze oz. hrane je povprečno med pol ure in eno uro. Že ena sama pizza lahko hitro napolni prazen želodec in svet je spet videti lepši.

Dostava pic in ostalih jedi - posebne ponudbe in ugodnosti

Halo Alo Novo mesto vam v posebni ponudbi 'Naročiš 5, plačaš 4' podari eno jed brezplačno. Če boste tako na primer naročili pet pic, bo ena pizza brezplačna. To se še posebej izplača pri večjih naročilih, na primer za podjetja, in tudi za naročila na dom, kadar želite pogostitev za domačo zabavo. Nudimo tudi dostavo pijače!

Halo Alo | Novo mesto - dostava pic in ostale hrane - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje