Pošlji povpraševanje

SPECIALIZIRANA KOLESARSKA OPREMA IN KOLESA ZNAMKE SPECIALIZED

servis koles pri Novem mestuJB center je specializiran kolesarski center, ki ima v svoji ponudbi široko paleto koles in kolesarske opreme. Največji delež ponudbe koles zajemajo profesionalna kolesa znamke Specialized. Čeprav je Jani Brajkovič poznan predvsem po cestnem kolesarjenju, lahko v spletni trgovini najdete gorska kolesa Specialized za vse potrebe. V kolesarskem centru poleg cestnih in gorskih koles najdete tudi mesta, freestyle in treking kolesa. Za mlajše kolesarske navdušence je pripravlje kotiček z otroškimi kolesi.

Poleg koles v kolesareskem centru JB nudijo tudi zelo širok in kompleten izbor kolesarske opreme. Zaščitna kolesarska oprema je zelo priporočljiva za vse kolesarje, ne samo za tiste, ki se s kolesarstvom ukvarjajo profesionalno.

gorsko kolo

Če pa že imate svoje kolo in kolesarsko opremo, pa lahko obiščete JB center v okolici Novega mesta in se prepričate, da so nastavitve na kolesu in tudi vsa kolesarska oprema nameščeni primerno za vašo višino in način vožnje. Splača se torej obiskati trgovino in servis koles Jb center v Črešnjicah pri Novem mestu.

kolesarski center JB (Jani Brajkovič)

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje