Ponudba

Avto Minjon - trgovsko storitveno podjetje d.o.o.

Trgovsko storitveno podjetje Avto Minjon d.o.o. vam nudi prodajo rezervnih delov za osebna vozila, tovornjake in delovne stroje, prodajo pakirnega embalažnega materiala ter prodajo orodja, tehničnih izdelkov, ličarskega materiala.

Poleg zgoraj naštetega si lahko ogledate tudi njihovo spletno trgovino, kjer boste našli širok spekter pripomočkov od lepilnih trakov, svetilk in električne inštalacije, opreme za nadgrajevanje, olj, maziv in tekočin do gozdarskega in vrtnega programa, tehnike in industrije, opreme za delavnice, pnevmatik, platišč, varnostne opreme in ličarskega materiala.

Rezervni deli

V podjetju Avto Minjon nudijo kakovostne rezervne oziroma nadomestne dele za vaš avto, traktor ali kamion. Nudijo vam filtre, volanske končnike, stabilizatorje, amortizerje, vzmeti, ležaje, zglobe, vžigalne svečke, zobate jermene, črpalke, izpušne lonce, brisalce, žarnice, motorna in druga olja, masti, razdelilne doze, skratka vse kar bi potrebovali ureditev in obnovo enega od vaših prevoznih sredstev.

Nudijo seveda tudi dodatno opremo kot so gasilni aparati, zaščite proti kraji goriva, označevalne table, prevleke za sedeže in še bi lahko naštevali.

Rezevni deli za vse vrste vozil


Ovojni in pakirni program


Pakirni program

Pakirni program je strnjen v nekaj osnovnih kategorij kot so embalažni trakovi, folije različnih dimenzij, povezovalni trakovi, obložilne embalaže in transportna embalaža, kot so obodi za Evro Paleto. Nakup lahko opravite preko spletne trgovine ali preko spletnega obrazca, ki je uporaben predvsem v kolikor imate kakšna dodatna vprašanja.

Ličarski materiali

V ponudbi ličarskih materialov boste našli naslednje: brusilna sredstva, ličarske kite, material za maskiranje, pripomočke za lakiranje, poliranje in čiščenje, lepila in izdelke za tesnenje ter seveda vedno potrebno in dobrodošlo zaščitno opremo.

V koliko vas ne prepriča le široka ponudba, ampak le kvaliteten material, naj vam predstavimo še partnerje podjetja Avto Minjon:. Color - skupine Helios, Mipa, Novol, R-M, 3M, iMPA in Car System.

Ličarski material za maskiranje, lakiranje in poliranje

Lepilni trakovi, maske, zaščitna oprema in drug tehnični program


Tehnični program

Tehnični program je zelo širok pojem zato bomo le na hitro našteli kaj vse v tem programu lahko najdete. Znotraj programa se nahajajo številni različni lepilni trakovi, maske in varilni stroji ter vse povezano z različnimi varilnimi tehnikami, vijaki in zakovice iz vijačnega programa, električno in akumulatorsko orodje znamke Makita, pripomočke za brušenje, TKK pripomočke in še bi lahko naštevali.

V kolikor že imate delavnico ali pa to šele odpirate, ste le ljubiteljski serviser doma ali pa imate kakršen koli drug tehnični hobi ali poklic, potem ste prav gotovo pri vsem do sedaj napisanem odkrili vsaj nekaj izdelkov, ki ji potrebujete ali pa jih je potrebno dopolniti.

Oglejte si široko ponudbo podjetja Avto Minjon in nas obiščite v trgovini v Rakeku ali preko spletne trgovine.

Obiščite spletno trgovino Avto Minjon

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje