Kvalitetna delovna oblačila, delovni čevlji, delovne rokavice in oprema za zaščito glave


Iščete delovna oblačila ali drugo vrste delovne opreme, ki vas bodo ščitila na delovnem mestu ali doma? Podjetje Doro deluje že 7 let, zato zaposleni dobro vedo, česa si njihovi kupci želijo. Prav zato je njihova ponudba delovnih oblačil in druge opreme tako raznovrstna. Vse izdelke ponujajo v različnih barvah in velikostih. Tako med delom ne boste le dobro izgledali, temveč boste tudi zelo dobro vidni. V podjetju Doro se varnosti še posebej posvečajo, zato so vsi izdelki zelo kvalitetni.


Delovna oblačila in čevlji

Delovna oblačila

Med delovnimi oblačili lahko najdete ogromno različnih izdelkov. Nudijo različne bunde, softshelle, puloverje, majice in delovne hlače. Le-te lahko kupite tako za ženske kot za moške. Izbirajte med delovnimi hlačami z naramnicami ali brez, kratkimi ali dolgimi delovnimi hlačami... Ker so vse opremljene z ogromno žepi, vam bodo prav prišle pri različnih opravilih.


Delovni čevlji

Tako kot delovne hlače, lahko tudi delovne čevlje dobite za ženske in za moške. Za lažja opravila so vam na voljo nizki delovni čevlji ali sandali, za težja pa visoki ali škornji. Da bo vaše delo lahkotnejše, vam svetujemo, da kupite tudi anatomsko oblikovan usnjeni vložek za čevlje, ki sprošča telo in stopala.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Delovne kratke hlače
Delovne kratke hlače

Delovne kratke hlače bodo v prihajajočih vročih dneh postale nepogrešljivi del delovne opreme. Sonce...

Več
Delovne hlače
Delovne hlače

Delovne hlače so nepogrešljiv del obleke pri delu, saj zagotavljajo ustrezno zaščito in varnost...

Več

Akcije

Pokaži vse >
Kratke delovne hlače Dassy 45.75 € 27.45 €
Kratke delovne hlače Dassy

    Kratke delovne hlače kakovostne znamke Dassy so vam le za kratek čas na voljo po akcijski... Več >

Pošlji povpraševanje