Nakup otroške vzmetnice po naročilu naj bo premišljen

Zdrav razvoj otroka in mladostnika je odvisen tudi od kakovostnega počitka, eden bistvenih dejavnikov, ki k temu pripomore, pa je ustrezno ležišče. Pri tem ni pomembno le, da so vzmetnice zavarovane proti pršicam. Ključno je tudi, da je ležišče izdelano iz naravnih materialov, ki zagotavljajo trden in krepilen spanec. Nakup otroškega ležišča naj vključuje predvsem dva kriterija: trdoto in ustrezno velikost.
Pri izbiri najboljšega ležišča za vašega otroka bodite pozorni predvsem na njegovo trdoto. Ta mora biti prilagojena teži in razvojni stopnji otroka. Prvih nekaj mesecev naj bo vzmetnica nekoliko trša. Glavica dojenčka bo med obračanjem ostala na trdi podlagi in tako ne bo bojazni, da bi se nosek pogreznil v površino ležišča. Ko lahko otrok sam dvigne glavico, pa bo prišla prav mehkejša vzmetnica.
Na izbiro vzmetnice za otroke po naročilu vpliva tudi dimenzija. Otroška vzmetnica dimenzije 60x120 centimetrov je primerna že ob otrokovem rojstvu in jo lahko uporabljamo še naslednja 3 ali 4 leta. Ko se otrok preseli v svojo posteljo, mu zadošča vzmetnica dimenzije 90x200 centimetrov. Kasneje pa se lahko odločite za nakup širšega ležišča, kot je vzmetnica 120x200 ali 140x200 centimetrov. Če prostor v otroški sobi to seveda dopušča.

Vzmetnice proti pršicam

NUDIMO TUDI VZMETNICE IZ NARAVNIH MATERIALOV

Vzmetnice proti pršicam zavarujemo s kakovostnimi prevlekami

Vzmetnice proti pršicam ponavadi niso odporne. Pršice se namreč v roku enega meseca ugnezdijo tudi v nova ležišča, naj bodo iz kakršnega koli materiala in če jih še tako redno čistimo. Če se želimo izogniti tem mikroorganizmom, vam svetujemo da se odločite tudi za nakup prevlek za vzmetnice proti pršicam, ki zagotavljajo neprehodnost alergenov. Pralne prevleke za vzmetnice proti pršicam so zagotovilo popolne higiene ležišča, saj so izdelane po najsodobnejših standardih.

Po najboljše otroške vzmetnice po naročilu v Spalni studio

V našem podjetju ležišča izdelujemo ročno, pri izdelavi pa uporabljamo svetovno preizkušene materiale, kot so vrhunske točkovne vzmeti (vzmetnice z žepkastim vzmetenjem), v prevlekah uporabljamo naravne materiale (naravno volno, bombaž). Poleg vzmetnic boste pri nas našli tudi prešite odeje, vzglavnike, jogi rjuhe in številne druge izdelke.
Otroške vzmetnice po naročilu so narejene iz zračnih in naravnih materialov, ki bodo vašemu otroku pomagali spati dlje, globlje in udobneje. Vsi vemo, kako pomemben je za dojenčka zdrav in krepak spanec, saj vpliva na njegov nadaljnji razvoj.
Da se bo vaš otrok resnično naspal, izberite Bios otroške vzmetnice po naročilu. Obiščite nas.

Otroška vzmetnica 140x200