PVC talne obloge za trpežna ter estetska tla


PVC talne obloge vam za nizko ceno zagotovijo kvalitetno ter obstojno dolgotrajno talno zaščito. Naše družinsko podjetje EKO STIL vam že četrt stoletja omogoča nakup in montažo visokokvalitetnih tapet in talnih oblog iz PVC snovi ali iz gume, linoleja, lesa in drugih materialov. S pomočjo pestre izbire vzorcev PVC talnih oblog za ugodno ceno si boste zagotovili pravo odločitev za vaše stanovanje ali druge prostore. Vinil talne obloge so namreč primerne tako za šole in vrtce, kot tudi za zdravstvene domove in različne druge poslovne objekte. Vzdrževanje vinilnih talnih oblog je izjemno hitro in enostavno, saj zahteva le občasno pometanje ali brisanje prahu, pogostost čiščenja pa je seveda odvisna od individualne rabe prostora.


PVC talne obloge za izjemno nizko ceno


Vse PVC talne obloge za kopalnico, spalnico ali druge prostore, ki jih lahko najdete v naši spletni ponudbi, so izdelane na okolju varen in prijazen način, poleg hitre dobave pa vam nudimo tudi kvalitetno montažo talnih oblog za kuhinjo ali druge lokacije in sobe po vaših željah. Pred posameznim polaganjem vinil talnih oblog vselej najprej poskrbimo za ravno in suho površino, ki omogoči natančno polaganje ter dolgotrajno obstojnost in trdnost talnih oblog. Številni vzorci vinilnih talnih oblog, ki imitirajo keramične ploščice, les, kamen ali druge naravne materiale, pa vam omogočijo kreativno izbiro najprimernejših motivov za vaš dom.

PVC talne obloge za kuhinjoPVC talne oblogePVC talne obloge - cena


Kvalitetne vinil talne obloge svetovnih proizvajalcev


Pridite v naš razstavno-prodajni salon ter si oglejte najnovejše kvalitetne artikle iz pestre ponudbe PVC talnih oblog za kopalnico, kuhinjo ali druge stanovanjske prostore po izjemno nizkih cenah. Vinil talne obloge so prijetne na dotik ter omogočajo hkrati tudi določeno mero obremenjenosti. Z modernimi talnimi oblogami, ki ne bledijo in tekom časa ne spreminjajo barv, si boste uredili zavetje svojega doma po svojih željah in predstavah, zato nikar ne oklevajte, temveč si oglejte celotno izbiro kakovostnih PVC talnih oblog v našem raznolikem ceniku že danes!


EKO STIL d.o.o. | Okolju prijazne PVC talne obloge - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje