Pošlji povpraševanje

Kamnoseštvo Marnit je sinonim za kakovost na področju kamnoseštva!Kamnoseštvo Marnit, marmor, granit

Kamnoseštvo je dejavnost, pri kateri se pridobiva in obdeluje naravni dekorativni kamen (marmor, granit,...) ter vgrajuje kamnite izdelke v gradbene objekte, pogosto pa povezujemo kamnoseštvo z nagrobniki. Tehnologija obdelave naravnega kamna se začne z izkopavanjem in rezanjem kamnitih gmot v kamnolomu, nato pa se kamniti bloki razrežejo na tanjše plošče, ki se v specifičnih kamnoseških obratih obdelajo v končni izdelek, kot so kamniti zunanji tlaki in notranji tlaki, ploščice iz naravnega kamna, kamnite stopnice, kamnite okenske police, kuhinjski pulti, nagrobni spomeniki,... Naravni kamen je trd material, zato v kamnoseštvu za njegovo obdelavo uporabljajmo v glavnem diamantna orodja. Kakovostni kamnoseški stroji, ki jih kamnoseštvo Marnit d.o.o. uporabljamo pri rezanju naravnega kamna, omogočajo kakovostno obdelavo kamna in različne profile (npr. za okenske police). Pri izbiri naravnega kamna in tehnologije obdelave smo zelo pazljivi, saj želimo, da so naši končni izdelki ponos za naše kamnoseštvo.

Po kamnite okenske police, stopnice, kamnite tlake in obloge v kamnoseštvo Marnit...

...saj smo v podjetju Kamnoseštvo Marnit d.o.o. eden največjih ponudnikov za naravni dekorativni kamen, kot so marmor, granit, peščenjak, skril,...! Pri nas lahko dobite vse kamnite izdelke za vaš dom, ki bo tako resnično zasijal v vsej svoji lepoti! Na voljo so vam tudi kamnite okenske police marmor, granitne okenske police, furnir iz naravnega kamna, dekorativni kamen, kamnite stopnice, notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki, ter nenazadnje tudi nagrobni spomeniki, saj je ena izmed dejavnosti podjetja Marnit d.o.o. tudi izdelava nagrobnih spomenikov.

Kamnoseštvo Marnit je zaradi ugodnih cen in kvalitetnih materialov za vas prava izbira

V podjetju Kamnoseštvo Marnit d.o.o. si ves čas obstoja prizadevamo, da bi vam naravni dekorativni kamen kot sta granit in marmor ponudili po kar se da dostopnih cenah ter da bi bili naši materiali vrhunske kvalitete. Da smo zastavljene cilje tudi uresničili priča dejstvo, da nam od ustanovitve leta 1991 do danes zaupa že ogromno število kamnoseštev, podjetij, gradbenih firm in končnih kupcev. Tako kamnoseštvo Marnit d.o.o. že nekaj let išče nove trge in kamnolome po celem svetu in uspelo se nam je povezati z mnogimi svetovno znanimi dobavitelji za marmor in granit, imamo pa tudi direktne kontakte z kamnolomi širom po svetu. Vsi naši izdelki, torej kamnite okenske police, granitne okenske police, okenske police marmor, furnir iz naravnega kamna, dekorativni kamen rustika, kamnite stopnice, notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki, ter nagrobni spomeniki, so torej izdelani iz najboljšega marmorja in granita, poleg tega pa so dostopni po ugodnih cenah. Obljubljamo vam, da vam v podjetju Kamnoseštvo Marnit d.o.o. nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto! Cenjene stranke vabimo, da si ogledate našo spletno stran www.marnit.si ali nas obiščete v našem salonu. Pričakali vas bodo naši strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali, da boste našli nekaj zase.

Marnit | Naravni dekorativni kamen, kamnite stopnice, notranji kamini, kamniti umivalniki, kamnite fasade, nagrobni spomeniki - povezave do naše spletne strani:

- Kamnoseštvo
- Kamnite okenske police
- Granit
- Marmor
- Furnir iz naravnega kamna
- Dekorativni kamen rustika
- Kamnite stopnice
- Notranji kamini
- Kamniti umivalniki
- Kuhinjski pulti
- Kamnite fasade
- Zunanji tlaki
- Notranji tlaki
- Nagrobni spomeniki

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje