Vgradne omare in pohištvo Hoby d.o.o.


Pohištvo po meri

Naša ekipa izurjenih mojstrov pohištva Hoby lahko pride tudi na vaš dom, izmeri prostore ter vam izriše načrt postavitve pohištva. Pohištvo po meri pa si lahko omislite tudi tako, da si na naši spletni strani v oddelku 'Pohištvo po naročilu' pogledate tlorise, ki smo jih pripravili za vas. Način vgradnje npr. garderobne omare ter njena oblika sta namreč odvisna tudi in predvsem od prostora, ki je na voljo. Naša specialiteta so torej predvsem vgradne omare po meri, ki so lahko narejene po vaši želji. Priporočamo npr. drsna vrata za omare: so praktična, drugačna in ponujala vam bosta veselje ob odpiranju, zapiranju omare, brez škripanja in z rahlo futurističnim podtonom.


Pohištvo Hoby - Plasard

Pohištvo Hoby vam ponujamo zadnjih 10 let, tudi in predvsem zaradi vaše zvestobe in zaupanja v naše delo se nam je uspelo vedno znova razvijati, najti nove načine preobrazbe in vsake toliko, novih rojstev. In tako vam zdaj z velikim veseljem predstavljamo pohištvo Plasard. Predstavlja našo najnovejšo preobrazbo, ki naj služi kot ogledalo vseh naših dosedanjih vizij, načrtov in dosedanjega dela. Pohištvo Plasard je naš najnovejši metulj, ki se je razcvetel ob prihajajoči pomladi. Naj vas njegove tankočutne linije zapeljejo z dotikom po njegovih mehkih a elegantnih oblikah. Vanj lahko zaprete vse svoje skrivnosti, vrata njih pa odprite samo izbrancem vrednih njih. Ne pozabite na možnosti pohištva po naročilu in meri, ki je seveda na voljo tudi pri naši najnovejši znamki pohištva Hoby.


Pisarniško pohištvo

Naše pisarniško pohištvo zaznamuje predvsem udobje in funkcionalnost. Verjetno se strinjate, da je pomembno, kako je delovni prostor urejen in postavljen. Seveda pa se prilagajamo različnim potrebam, ki jih imajo naše cenjene stranke. Delovni dnevi pa so vedno daljši, vsi trdo delamo, zato je pomembno, da je pisarniško pohištvo tudi udobno. Pohištvo Hoby vam ponuja prav to, udobnost začinjeno z eleganco in dovršenimi linijami. Kajti zavedamo se, da je pomemben tudi vtis, ki jih naredite na poslovne partnerje in stranke, ki vas morebiti obiščejo v vaših poslovnih prostorih. In naše pisarniško pohištvo bo pustilo prav takšen pečat: ugodja, elegance in funkcionalnosti.

Hoby d.o.o., | Pohištvo in omare po meri, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje