Trgovina z dresi

V naši spletni trgovini vam je po ugodnih cenah na voljo visoko kakovostna športna oprema. Zelo priljubljeni produkti so zagotovo športni dresi za odbojko, dresi Zeus za nogomet, dresi za rokomet in dresi za košarko. Še posebej priljubljeni so nogometni dresi Zeus, ki jih uporabljajo tudi priznani športniki po celotni Evropi. Bodite med športno aktivnostjo oblečeni športno, udobno in modno. Dovolite, da za vse to poskrbi trgovina z dresi Firax.

Nogometni dresi


Nogometni dresi Zeus

Ste se kdaj spraševali, katere drese nosijo nogometaši NK Maribor? S ponosom vam lahko povemo, da jih prav naša trgovina z dresi oskrbuje z visoko kakovostnimi nogometnimi dresi Zeus. Enako velja tudi za NK Nafta in še mnogo drugih slovenskih nogometnih klubov. Blagovna znamka Zeus je produkt italijanskega podjetja Zeus Sport, ki je nastalo leta 1999. Nogometni dresi Zeus pa niso namenjeni le profesionalnim igralcem, temveč tudi rekreativcem. Če igrate nogomet s prijatelji, si drese (npr. dres za golmana) lahko brez težav naročite v naši spletni trgovini. Najcenejši komplet z majico in hlačkami vam je na voljo že za manj kot 20 evrov, zato nikar ne zamudite te izjemne priložnosti.


Dresi za odbojko

Čeprav je nogomet v Sloveniji številka ena, pa naša trgovina z dresi poskrbi tudi za ostale športne navdušence. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi ljubitelji odbojke, katerim so po izjemno konkurenčnih cenah na voljo številni dresi za odbojko. Izbirate lahko med priznanima italijanskima blagovnima znamkama - Zeus in Errea. Cene kompletov (hlačke + majica) se gibljejo od približno 15 do 50 evrov, namenjeni pa so tako amaterjem kot profesionalcem. Pri nas lahko kupite tudi mreže za odbojkarska igrišča.


Dresi za košarko

Vas nogomet in odbojka ne zanimata? Vam je morda bolj pri srcu košarka? Znašli ste se na pravem mestu, saj so vam pri nas na voljo tudi raznovrstni dresi za košarko vrhunske blagovne znamke Zeus. Cene za komplet s hlačkami in majico se gibljejo okoli 30 evrov, izbirate pa lahko med različnimi barvami in velikostmi. Poleg tega se lahko dogovorimo tudi za tisk na kupljene izdelke. S tem bodo vaši dresi za košarko postali unikatni, kar bo zagotovo pripomoglo k vašemu počutju in večji natančnosti pri metih na koš. Poleg dresov naš prodajni repertoar dopolnjujejo tudi pripomočki za trening, kot so npr. mreže za nogometne gole, mreže za igrišča, stožci in ovire.

Dresi za košarko

Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ogledate komplete dresov!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje