Pipelife Slovenija d.o.o., namakalni in zalivalni sistemi, hišna kanalizacija ter ogrevanje stanovanja

Zalivalnik oz. razpršilec

Od ustanovitve podjetja Pipelife Slovenija, d. o. o., leta 1994 so izdelki podjetja Pipelife Inaternational iz Avstrije na voljo tudi slovenskim kupcem. Celotno skupino sestavlja več kot 30 podjetij, ki zaposlujejo skoraj 3000 ljudi. Kot član večje skupine smo izjemno ponosni, da je podjetje eden največjih proizvajalcev raznovrstnih plastičnih cevi in cevnih sistemov na svetu. Naše primarne dejavnosti razvoj, proizvodnja in distribucija plastičnih cevnih sistemov za različne namene. Podjetje Pipelife svojim strankam ponuja vse, kar potrebujejo, da njihovi namakalni oziroma zalivalni sistemi, hišna kanalizacija in ogrevanje stanovanja delujejo brezhibno. Naš cilj je, da s svojimi rešitvami in dejavnostjo izboljšamo kakovost vašega življenja!

Namakalni sistemi za vrtove, športne terene in parke

Pri odločitvi, zakaj izbrati zalivalni sistem in kateri namakalni sistemi so najbolj primerni za vas, je treba upoštevati najrazličnejše dejavnike, predvsem pa stremeti k temu, da s čim manjšo količino vode doseči čim boljši učinek. Podjetje Pipelife Slovenija je pooblaščeni distributer vrhunskih sistemov Rainbird. Z njimi namakanje povsem prilagodite svojim željam in potrebam, hkrati pa prihranite vodo in čas, s tem pa seveda tudi ogromno denarja. V podjetju Pipelife vam pri tem svetujemo, izdelamo načrt in poskrbimo za vgradnjo celotnega sistema.

Hišna kanalizacija in ogrevanje stanovanja PipelifeOgrevanje stanovanja

Namakalni oziroma zalivalni sistemi so le del ponudbe podjetja Pipelife Slovenija. Pri nas poleg tega, da poskrbimo za ustrezno namakanje vašega vrta, športne površine ali parka - in to od začetka do konca - zagotavljamo tudi različne druge storitve, mednje na primer spadata hišna kanalizacija in ogrevanje stanovanja. Pipelife je namreč sinonim za kakovostne plastične cevi, kanalizacijske cevi in cevne sistema za distribucijo različnih snovi, od pitne vode do kanalizacije, plina do ogrevalnih sistemov in sistemov za prečiščevanje. Vsak dan znova se trudimo izboljšati tako našo ponudbo izdelkov kot naše storitve - vse z namenom zadovoljiti naše stranke. Pipelife nenehno stremi k še boljšemu!

Pipelife Slovenija d.o.o.| Pipelife, namakalni sistemi, zalivalni sistemi, hišna kanalizacija, ogrevanje stanovanja - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje