Pošlji povpraševanje

RE-ING d.o.o. | Računovodstvo za društva, d.o.o. in s.p., knjigovodenje, kadrovanje, davčno svetovanje

Računovodstvo | RE_ING d.o.o.

Knjigovodenje in računovodstvo za d.o.o., s.p., društva in ustanove


Podjetje RE-ING d.o.o. iz Kopra vam nudi prvovrstne računovodenje in knjigovodenje za podjetja vseh vrst in velikosti. Nudimo:

Za manjša podjetja nudimo enostavno računovodstvo, za večja pa dvostavno računovodstvo. Izvedemo redne ali izredne bilance in na podlagi tega lahko naredimo analizo bilance stanja. Analiza bilance stanja nam pomaga pri finančnem in poslovnem načrtovanju za vaše podjetje. Zelo pomembno je tudi poznavanje davčne zakonodaje, zato vam ponujamo davčno svetovanje. Ker pa podjetje ne more uspešno poslovati brez dobrih delavcev, vam nudimo tudi kadrovanje - iskanje in najboljša selekcija kadrov je ena izmed naših kvalitet.

Davčno svetovanje, poslovno in finančno načrtovanje


Davki in prispevki so običajno pravi nebodigatreba, čeprav nam po drugi strani omogočajo različne ugodnosti. Ker se davki in prispevki spreminjajo, je potrebno držati korak z najnovejšimi trendi in zakonodajo. Naši davčni svetovalci se nenehno izobražujejo na tem področju in vam zato nudijo odlično davčno svetovanje. Lahko pa nam zaupate celotno računovodstvo vašega podjetja (najsibo računovodstvo za samostojne podjetnike, računovodstvo za društva in zavode, računovodstvo za d.o.o. in ostala podjetja) in vodenje vaših knjig bo tako v najboljših rokah.

Kadrovanje: iskanje in selekcija kadrov po najučinkovitejših kriterijih


Kadrovanje lahko za vaše podjetje opravimo mi. Iskanje in selekcija kadrov zahtevata svoj čas in posebne tehnike, zato se odločite za najboljše. Majhna podjetja običajno nimajo svoje kadrovske in računovodske službe, zato vse te usluge ponujamo mi. Naši strokovnjaki za kadrovanje in računovodstvo za različne vrste podjetij (za s.p. in d.o.o., za društva, zavode in ostale)bodo za vas uredili vse vaše finance in vam zagotovili urejeno poslovanje. Pokličite RE-ING d.o.o.!

RE-ING d.o.o. | Računovodstvo za društva, računovodstvo za d.o.o., računovodstvo za samostojne podjetnike, knjigovodenje, kadrovanje, davčno svetovanje, povezava do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje