Pošlji povpraševanje

Notranja masivna vrata v mnogih stilih

Notranja vrata za vsako hišo ali stanovanje

Raznovrstna vrata se podajo k čisto vsakemu stilu v vašem stanovanju

Mizarstvo Oblak se že vrsto let ukvarja z izdelavo notranjih vrat, pohištva, stopnic in vhodnih vrat. Tokrat bi vam radi predstavili vrhunska notranja vrata, ki so jih naše stranke dobro sprejele, saj jim odlično služijo dolga leta. Notranja vrata za vas izdelamo po naročilu. To pomeni, da so mere, barva, dizajn, dodatki in materiali vrat povsem prilagojeni vašim željam. Priporočamo vam, da se najprej odločite, kakšen stil notranjih vrat bi se najbolj podal v vaše stanovanje oz. hišo - lahko gre za klasičen, rustikalen, moderen, minimalističen ali povsem unikaten stil vrat. Zatem se odločite za material, iz katerih bodo izdelana vaša notranja vrata. Lahko gre za furnirana, steklena, folirana ali lesena vrata. Odpirajo se lahko v levo ali desno, omogočajo lahko drsno odpiranje v steno ali ob steni, lahko pa gre tudi za nihajna vrata. Vsa naša vrata imajo masivne podboje, ki so nastavljivi, hkrati pa izredno trpežni in stabilni. Nasadila pri vratih so lahko vidna ali skrita.


Masivna vrata

Masivna vrata odlikujejo lastnosti kot so izjemna trdnost, vzdržljivost in dolga življenjska doba. Zaradi njihove masivnosti vam nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Še posebej priljubljena so masivna lesena notranja vrata, ki očarajo z naravnim videzom. Masivna vrata v dom vnesejo poseben čar in pričajo o vaši naklonjenosti naravnim materialom ter o vašem odličnem okusu za estetiko. Masivna vrata prav tako dopuščajo izdelavo različnih detajlov, s katerimi lahko na primer dosežemo rustikalen videz vhoda v prostor. Oglejte si bogato ponudbo raznolikih masivnih vrat mizarstva Oblak!

Lesena vrata

Lesena vrata s svojo toplino in domačnostjo zagotavljajo prijetno bivanje v prostoru. Izbirate lahko med različnimi barvami oz. vrstami lesa, pri nekaterih vratih pa tudi negorljiva, protihrupna in izolacijska polnila v notranjosti samih vrat. Poznamo več vrst lesenih vrat, kot so enokrilna lesena notranja vrata, dvokrilna vrata, drsna notranja vrata v steno ali ob steni, eno ali dvokrilno s stransko svetlobo ali nadsvetlobo, predelne stene, vetrolovi, nihajna vrata in dvižna vrata, na vas pa je, da izberete najprimernejši model za vaše stanovanje. V kolikor imate težave ali pomisleke pri izbiri najprimernejših vrat, vam bomo z veseljem pomagali s koristnimi nasveti.

Mizarstvo Oblak Boštjan | Notranja vrata našega podjetja niso zgolj funkcionalen element, saj se ponašajo tudi z estetsko vrednostjo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje