Kovinsko pohištvo po vaši meri

Kovinsko pohištvo za pisarneKovinsko pohištvo za pisarne, garderobe ter druge želene uporabe lahko pri našem podjetju ZAK d.o.o. naročite hitro in ugodno, mi pa vam bomo izbrane kovinske omare v najhitrejšem možnem času poslali na želeni naslov. Poleg hitrega dobavnega roka in izredne kvalitete materialov sodijo naše varnostne omare, police za shranjevanje, garderobne omarice ter drugo kovinsko pohištvo tudi med okolju prijazno opremo, ki je bila izdelana v skladu z evropskimi varnostnimi standardi. V naši pestri ponudbi se tako lahko odločate med dvokrilnimi omarami za čistila ali prav posebni kovinskimi omarami za smeti, prav tako pa si lahko zagotovite zanesljive varnostne omare in trezorje ter manjše garderobne kovinske omarice. Vse kar potrebujete za varno in funkcionalno opremo, boste zagotovo našli pri nas, in sicer v obliki, barvi in velikosti v skladu z vašimi željami in potrebami!

Kovinska omara za čistila iz kakovostnih, okolju prijaznih materialov

Kovinska omara za čistila vam omogoča enostavno shranjevanje vseh želenih predmetov na funkcionalen in pregleden način. Kakovostni materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi kovinskih garderobnih omaric, regalov ter drugega kovinskega pohištva, vam zagotavljajo zanesljivo varnost in dolgo življenjsko dobo vaše opreme. Poleg tega se lahko posamezne omare za čistila in orodne omare tudi pritrdijo na steno, s čimer vam zagotovimo stabilno kovinsko omaro, pa naj bo za delavnice, garderobe, pisarne ali za vaš dom. Obiščite nas v našem prodajno razstavnem centru modernega in vsestransko funkcionalnega kovinskega pohištva ter si zagotovite najustreznejšo opremo po vaših lastnih predstavah!

Kovinsko pohištvo za pisarne, garderobe, zdravstvo ter v druge namene

Če si želite hitro, ugodno in funkcionalno urediti vso opremo, ki jo potrebujete za vzdrževanje brezhibne čistoče, potem so naše stabilne omare za čistila pravi odgovor za vas. Z zanesljivo ključavnico vam omogočajo varno shranjevanje želenih predmetov, ki jih lahko pregledno pospravite po svojih željah. Prav tako vam v podjetju ZAK d.o.o. nudimo kovinske omare za delavnice, za garderobe ter za zdravstvene in pisarniške namene, s čimer vam zagotovimo hitro in enostavno shranjevanje. Kontaktirajte nas ali pa se osebno oglasite v našem razstavnem centru kovinskega pohištva ter si zagotovite trpežne kovinske omarice že danes. Lahko pa preberete več o našem podjetju nahttp://zak.si/si/o-podjetju.

ZAK inženiring d.o.o. | Kvalitetno in trpežno kovinsko pohištvo po meri - povezave do naše spletne strani: