Kovinsko pohištvo po vaši meri

Podjetje Zak, kovinska poslovna oprema nudi vse od kovinskega pohištva do kovinskih regalov, varnostnih omar in trezorjev ter barvne palete.

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo v podjetju Zak je zelo raznoliko. Izbirate lahko med številnimi arhivskimi predalniki za dokumente, ki jih nudimo v različnih barvah, ne le v klasični beli ali sivi. Poleg arhivskih predalov, ki jih uporabljamo za dokumente formata A4, nudimo tudi arhivske predalnike za dokumente v formatih A5 in A6 ter A5 in B5. >V ponudbi so tudi arhivski predalniki za zdravstvo, delovne mize in delavniške omare s policami, predali in boksi, garderobne omare, dodatke kot so klopi z obešalniki ali klopi z omarico in še in še.


Kovinsko pohištvo za čistila:

Kovinsko pohištvo za čistila in opremo

Večina si predstavlja da se kovinsko pohištvo nahaja le industriji, pa ni tako. Omare za shranjevanje čistil,  čistih / nečistih oblačil in manjših predmetov, omare za čistila in čistilne pripomočke ter omarice za smeti, se nahajajo v številnih objektih. Takšno kovinsko pohištvo z lahko najdete v šolah, bolnicah, zdravstvenih domovih, telovadnicah in seveda v marsikaterem podjetju.

Kovinsko pohištvo za delavnice:

Kovinsko pohipštvo za delavnice od miz do omar

Kovinsko pohištvo za delavnice obsega širok repertoar različne opreme. V podjetju Zak boste našli različne vrste in oblike delavniških omar s policami, kovinskih omar z izvlečnimi predali, delavniških omar z vrati, kovinskih omar z majhnimi ali večjimi policami, delavnih miz s predalniki, držal za orodje, delavniške regalne vozičke, omare za industrijske računalnike in še več. Delavniške omare in ostala ponudba je na izbiro v različnih barvnih odtenkih in barvnih kombinacijah.

Kovinsko pohištvo za zdravstvo:

Kovinsko pohištvo za zdravstvene ustanove

Kovinsko pohištvo za zdravstvo vsebuje arhivske predalnike, omare za zdravniško sobo, operacijske mize, viseče kovinske omarice za zdravila, zdravstveno pohištvo zaščiteno proti kislini in nočne omarice na koleščkih, ki se jih lahko postavi na eno ali drugo stran bolniške postelje.

Kovinsko pohištvo za garderobe

Kovinsko pohištvo za športne, poslovne in šolske garderobe

Kovinsko pohištvo za garderobe obsega klopi z omaricami, samostojne klopi z obešalniki in stoli, garderobne omare z ali brez predelnih sten, garderobne omare s sušilnim sistemom, garderobne omare z več vrati, garderobne omare za predšolske in šolske otroke, garderobne omare za športne dejavnosti, gasilce, pisarne, stenske omarice za shranjevanje osebnih predmetov itd. Kovinsko pohištvo je izdelano v kombinaciji z lesom ali z MDF materialom. Za šole in vrtce so vratca kovinskih omar obarvana z različnimi barvami ipd.

Kovinsko pohištvo za knjižnice in arhive:

Kovinsko pohištvo za knjižnice in arhive

Pohištvo v knjižnici je po večini narejeno iz lesa ali v kombinaciji z njim. Vendar imamo izjeme kot so omare za kataloge ali arhive. Za arhive in shranjevanje katalogov se uporablja kovinsko pohištvo. Oglejte si široko ponudbo arhivskega pohištva (arhivske kovinske omare za različne formate, posamezni predalniki, predalniki za načrte, predalniki za viseče mape …).

Kovinsko pohištvo za računalnike in tablice

Kovinsko pohištvo za računalniško opremo

Računalnike in tablice se shranjuje na prav poseben način. V kolikor imate podjetje, ki nudi predavanja s pomočjo prenosnih tablic, potem vam bo voziček za tablice prišel še kako prav. V kolikor delate v univerzi in so prenosniki vsakodnevni pojav na mizah študentov, pa prostor opremite z omaricami za prenosne računalnike. Le te vam priporočamo tudi v poslovnih prostorih, kjer so stene narejene iz stekla in skoznje vidi skoraj vsakdo.

Varnostne omare in trezorji

Varnostne omare in trezorje potrebuje vsako podjetje, kjer moramo poleg računalniškega arhiva imeti tudi fizični arhiv dokumentov. V kolikor delate v računovodstvu, kadrovskem oddelku, odvetniški pisarni in podobno, potem veste da večina dokumentov vsebuje občutljive informacije. Dan danes pod občutljive informacije spadajo tudi osebni podatki, ki jih varuje zakon o GDPR. V kolikor vaši dokumenti vsebujejo takšne podatke, potem veste da potrebujete varnostno omaro, ki omogoča zaklepanje, so protipožarne in po potrebi tudi protivlomne (trezorji).

Varnostne omare in trezorji za najvišjo varnost dokumentacije

Kovinski regali

Kovinskih regalov je skoraj toliko vrst kot si lahko zamislimo različnih omar. Poznamo barvane arhivske regale za kleti ali poslovne prostore, konzolne regale, ki so namenjeni skladiščenju dolgega materiala kot so cevi, les, knauf plošče itd., kovinske arhivske regale, paletne regale za velika skladišča, premične regale (za arhive), regale za knjižnice, regale za manjše in srednje obremenitve ter regale za večje obremenitve. Med seboj se razlikujejo po velikosti, globini in obliki polic, po materialu polic ipd.

Kovinski regali za male delavnice in velika skladišča

Prilagoditev izdelkov

Vse izdelke v naši ponudbi lahko prilagodimo vašim željam in okusu. Poleg različnih oblik in velikosti kovinskega pohištva lahko izbirate tudi barve. Na naši spletni strani si oglejte številne barvne palete razdeljene v štirih serijah.


Kovinsko pohištvo Zak

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Kovinski predalniki
Kovinski predalniki

Kovinski predalniki predstavljajo vrsto pohištva, pri katerem se pri izdelavi uporabijo kovinski deli....

Več
Kovinska omara za orodje
Kovinska omara za orodje

Kovinska omara za orodje kot kovinski predalniki omogočajo urejeno in pregledno shranjevanje ter enostaven...

Več
Kovinske omare
Kovinske omare

Kovinske omare za delavnice, ki jih izdelujemo v priznanem slovenskem podjetju Bevec se ponašajo s...

Več
Trezorji, sefi
Trezorji, sefi

Trezor oziroma sef mora imeti vse glavne karakteristike, ki bodo ustrezno zaščitile vašo lastnino...

Več
Omare
Omare

Omare lahko najdete povsod: doma, v pisarnah, prodajalnah, skladiščih, zdravstvenih domovih… Njihov...

Več
Police in regali
Police in regali

Police, regali in drugo kovinsko pohištvo je zelo funkcionalna oprema in ima širok spekter uporabe....

Več
Pokaži vse >
Kovinske omare za orodje
Kovinske omare za orodje

Kovinske omare za orodje najdejo pot v vsako delavnico, kjer se običajno uporablja veliko... Več >

Pošlji povpraševanje