Skladiščna oprema Tokas

Tokas inženiring

V podjetju Tokas se ukvarjamo z inženiringom, zaključnimi deli v gradbeništvu, nudimo pa tudi vse, kar zajema izraz skladiščna oprema - polični regali, paletni regali, konzolni regali, drive-in sistemi, podesti, stopnišča, lestve in plastični zabojniki. Del našega programa je tudi arhivska oprema. V podjetju Tokas stremimo k optimizaciji skladiščenja. Svojim strankam želimo ponuditi po meri izdelano opremo, ki bo omogočila hitro, funkcionalno in varno skladiščenje materiala različnih velikosti. V podjetju Tokas se zavedamo, kako pomemben je za dobro delovanje skladišča kakovostno opremljen in optimalno izkoriščen prostor.

Lestve Tokas

Skladišča in arhivi so navadno zasnovani tako, da je prostor, ki je na voljo, čim bolje izkoriščen. Običajno to pomeni, da so police ali regali zelo visoki. Lestve Tokas bodo poskrbele, da boste zlahka dosegli tudi najvišje police. Tokas kod del skladiščne opreme namreč ponuja tudi kakovosten program lestev. Gre za izdelke iz cinkanega jekla, ki zagotavljajo ustrezno nosilnost in trpežnost. Lestve Tokas so na spodnjem delu opremljene z gumo, ki preprečuje drsenje in so vam na voljo v različnih višinah. Tako lahko celoten sistem opreme skladišča povsem prilagodite svojim potrebam. Tokas ima za shranjevanje manjših predmetov na voljo tudi plastične zabojnike.

Plastični zabojniki

Poleg arhivske opreme smo v našem podjetju mislili tudi na shranjevanje drobnih predmetov, zato so v podjetju Tokas na voljo tudi raznovrstni plastični zabojniki. Ker je prostor vedno smiselno čim bolje izkoristiti, se lahko zabojniki nadgrajujejo in povezujejo v konzole in samostoječe strukture. Ker je prijetno, če je tudi skladiščna oprema barvno usklajena, ponujamo zabojnike v različnih barvah. Ker se v podjetju Tokas zavedamo, da so tovrstni zabojniki izpostavljeni različnim razmeram, so izdelani iz plastike, ki je odporna na kisline, topila in motorno olje. Primerna je za temperature od -40 do +80 °C. na voljo so vam modulni zabojčki FOX, močni zabojniki BULL, pa tudi zabojne omare različnih dimenzij.


Tokas - za popolno opremljenost skladišča od lestve do raznovrstnih regalov.

Tokas | Tokas, skladiščna oprema, inox oprema, lestve, plastični zabojniki - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje