Horizont Clair - vrhunski žepni, mesarski in kuhinjski noži VictorinoxŽepni nož

V podjetju Horizont Clair so vam poleg keramičnih nožev na voljo tudi jekleni žepni, mesarski in kuhinjski noži priznanih proizvajalcev, kot sta Victorinox in Wenger. Kakovosten kuhinjski nož je nepogrešljivo orodje vsake kuhinje. Poleg tega, da se mora ta pri dnevnih kuhinjskih nalogah »odrezati«, pa je pomemben tudi estetski vidik.


Kljub temu, da je set kuhinjskih nožev precej priljubljen, se največkrat zgodi, da večino dela opravimo samo z enim ali največ dvema nožema. Zato se je pri nakupu dobro osredotočiti le na en kuhinjski nož. Ta naj nam dobro leži v roki, da ga bomo lahko sproščeno uporabljali. Če se v kuhinji pokaže potreba po drugačnem rezilu, pa lahko kupimo dodaten namensko bolj specifičen kuhinjski nož in si tako sami počasi oblikujemo svoj set.

PONUDBA KUHINJSKIH NOŽEV


V spletni trgovini Horizont Clair so vam na voljo kuhinjski noži Victorinox z različnimi tipi rezila, ki bodo kos različnim kuhinjskim opravilom. Kratko in ravno rezilo je primerno za čiščenje in rezanje različnih vrst zelenjave. Kruh, paradižnik ali hrustljavo pečenko boste najlažje prerezali z valovitim rezilom, za rezanje šunke ali trančiranje pa je primeren nož z gladkim rezilom. Seveda ne gre brez velikega kuhinjskega noža, ki je primeren tako za rezanje vseh vrst mesa kot tudi sekljanje česna ali čebule.

Mesarski nož

Noži Victorinox - popolni kuhinjski noži za red v kuhinji

Kuhinjski noži

Pravilno oblikovani noži Victorinox so izdelani iz kakovostnega materiala, ki zelo olajša delo v kuhinji. Ergonomsko oblikovani ročaji se popolnoma prilegajo vašim rokam. Trdnost rezila je prirejena potrebam domače kuhinje, kot rezila pa je lasersko obdelan, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. En sam nož seveda ne more enako dobro opraviti vseh kuhinjskih opravil, zato vam je na voljo širok izbor nožev in drugih vrst orodij. V ponudbi so tudi profesionalni mesarski noži.


V podjetju Horizont Clair vam za dober kuhinjski nož ne bo treba odšteti celega premoženja. Cena kuhinjskih nožev je odvisna predvsem od dolžine rezila. Daljše rezilo vsebuje več jekla, zaradi česar je tudi cena višja, ponavadi za od 5 do 15 evrov pri enem centimetru dolžine. Bolj dodelan in uravnotežen ročaj nanese še kakšen dodaten evro. Ročno kovani kuhinjski noži iz eksotičnega laminiranega jekla in do popolnosti obdelani ročaji znanih izdelovalcev pa lahko dosegajo cene tudi do nekaj tisoč evrov.


Ne pozabite, da vas bo dober kuhinjski nož spremljal in razveseljeval skozi celotno kuharsko kariero. Zato naj pri nakupu ne odloča cena, temveč kakovost. Manj je več, zato je bolje imeti en sam dober nož kot set slabih.

Vabljeni v našo spletno trgovino!

Horizont Clair | Horizont Clair, švicarski noži, noži Victorinox, kuhinjski nož cena - povezava do na
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje