Pošlji povpraševanje

Polnilnice za električna vozila – enostavne in varne za uporabo


Polnilce za električna vozila oziroma domače polnilne postaje nam omogočajo, da enostavno napolnimo svoje električno ali priključno hibridno vozilo kar doma. Tako se lahko vedno brez skrbi odpravimo na pot, ne da bi razmišljali o tem, kje in kdaj bomo morali polniti avtomobil. V ponudbi spletne trgovine napolniavto.si je pestra izbira polnilnic za električna vozila.

Domače polnilnice za električna vozila so estetskega videza in se jih namesti na steno. Njihova uporaba je enostavna in popolnoma varna. Nekateri modeli imajo možnost upravljanja z mobilno aplikacijo, kar pomeni, da lahko kar prek svojega pametnega telefona nastavite polnilne parametre (npr. tok polnjenja) ali si ogledate zgodovino polnitev. Povezava med polnilnico in aplikacijo se vzpostavi prek bluetootha. Z LCD zaslona polnilne postaje lahko kadar koli odčitamo informacije o stanju polnjenja, npr. o napetosti, toku, času polnjenja in notranji temperaturi.

Nakup domače polnilnice za električna vozila je priporočljiva investicija za vse, ki imajo električno ali hibridno vozilo. Z njeno pomočjo boste prihranili veliko časa in stresa – vsekakor se vam bo nakup izplačal, saj vam ne bo več treba voziti naokrog in iskati proste polnilnice. Namesto tega boste ta čas lahko izkoristili za svoje najbližje. Katera polnilnica za električna vozila pa je prava za vaš tip vozila? Preberite spodnje nasvete ali se obrnite kar neposredno na ekipo napolniavto.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali.


Polnilna postaja

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje