Dvigalo za invalide

Dvigalo za invalide je namenjeno gibalno oviranim osebam, ki zaradi različnih vzrokov težje hodijo po stopnicah, se vzpnejo čez oviro ali pa tega sploh ne zmorejo. Invalidska dvigala so zasnovana tako, da so enostavna za uporabo in jih lahko popolnoma prilagodimo specifikam zgradbe in uporabnikov. Dvigalo za invalide imamo na voljo v naslednjih različicah:

  • gosenično dvigalo za invalide (za invalidski voziček)
  • dvigala za invalide za stopnice z zavoji
  • dvigala za ravna stopnišča
  • dvigala za premagovanje manjših ovir

Vsa dvigala projektiramo glede na to, kje jih želite imeti oziroma ali gre za zunanja ali notranja dvigala, glede na teren (zavita, ravna stopnišča, premagovanje manjših ovir ...) in glede na specifike oziroma potrebe invalidov.

Dvigalo za invalide in invalidska dvigala

Gosenično invalidsko dvigalo

Dvigala za invalide za stopnice z zavoji

V podjetju Lift Dvig imamo na voljo invalidska dvigala, ki so primerna za ravna ali zavita stopnišča, lahko ločeno lahko pa so prilagojena obojim. Namenjena so temu, da se invalidna oseba usede na stol ali pa , da se z vozičkom postavi na za to namenjeno ploščad - odvisno od vrste dvigala, dvigalo za invalide pa ga odpelje v višje nadstropje oziroma višje ležečo površino. Namenjena so različnim stavbam, saj so primerna za:

  • zasebne stanovanjske hiše
  • poslovne prostore
  • javne zgradbe
  • premagovanje zunanjih stopnic

Dvigalo za invalide deluje na akumulator in je izjemno preprosto za uporabo, obenem pa je zasnovano tako, da zahteva minimalen poseg in s svojim videzom ne kazi okolice oziroma prostora.

Gosenično dvigalo za invalide

Invalidi na invalidskih vozičkih se pogosto srečujejo z arhitektonskimi ovirami, ki jih ne morejo premagati. Gosenično dvigalo za invalide omogoča dostop z vozičkom in je primerno tako za zaprte prostore kot za zunanje površine. Takšna invalidska dvigala ne zavzamejo veliko prostora in so zelo enostavna za uporabo. Delujejo na akumulator, tako da ni težav, tudi če zmanjka elektrike. Uporabljajo se lahko tudi tam, kjer ni mogoče postaviti vertikalnega ali stopniščnega dvigala.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje