Pošlji povpraševanje

Kakovostna zaščita pred soncem

Senčila Bled

Senčila za okna, tende, markize, drsna senčila in vse ostale tipe senčil, ki jih ponujamo v podjetju Senčila Bled d.o.o., odlikuje visoka kakovost. S strokovnim svetovanjem vam bomo pomagali izbrati najprimernejša senčila za vaš prostor. Osebno se vam bomo posvetili, upoštevali bomo vaše želje in razpoložljiva finančna sredstva ter vam tako zagotovili celostno rešitev. Poskrbeli bomo tudi za vaše vrtne pergole - nudimo vam vrtna gubana senčila, ki so lahko tudi učinkovita streha v deževnih dneh, saj so izdelana iz popolnoma vodoodpornih materialov.


Tende oz. markize švicarske kakovosti in natančnosti

Senčila Bled d.o.o. vam nudijo kakovostne tende oz. markize švicarskega proizvajalca Stobag. Prodajni program vključuje tako klasične balkonske tende s škarjasto zložljivimi rokami kot zahtevne kasetne markize, ki so idealna rešitev za v primerih, ko nad tendo ni nadstreška in je zato ta zelo izpostavljena vremenskim vplivom. Novost na trgu so tende s teleskopskimi rokami - Jumbo tende - ki lahko zasenčijo tudi večje površine. Tende - markize so primerne za senčenje balkonov, teras, izložbenih oken, gostinskih lokalov in vhodov.


Komarnik - učinkovita zaščita pred mrčesom

Komarnik je zaščitna mreža proti mrčesu, ki se namesti na okna in vrata bivalnih prostorov. Mreža je pletena dovolj gosto, da insekti ne morejo priti v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor. Na voljo so različni načini odpiranja oz. nameščanja komarnika, ki ustrezajo različnim načinom uporabe. Komarnik rolo je na primer idealna rešitev za okna, ki jih večkrat odpiramo in zapiramo, na primer takrat, ko zalivamo rože. Rolo se kot roleta oziroma rolo senčila dvigne in navije v omarico.


Plise senčila za okna med najbolj priljubljenimi

Plise senčila so v prvi vrsti senčila za okna, vendar imajo tudi dekorativno noto, zato jih uvrščamo med izdelke okenske dekoracije. Plise senčila so lahko prosojna, polprosojna, neprosojna in popolnoma zatemnitvena. So pa tudi edina okenska senčila, ki jih lahko upravljamo od spodaj navzgor. Možni so še številni drugi različni načini upravljanja, tudi obojestransko - istočasno upravljanje od zgoraj navzdol in obratno. So najboljša rešitev za senčenje oken nepravilnih oblik, kot so trikotna, trapezoidna in polkrožna okna - zasenčimo jih lahko vsaj 90-odstotno. Novost na slovenskem trgu pa so plise senčila za okna Duette.

Vabljeni na našo spletno stran!


Senčila Bled d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje