Pošlji povpraševanje

Velodrom.si | Vsakodnevna rekreacija poskrbi za vaše zdravje

Rekreacija je tisti način preživljanja prostega časa, ki osvežuje in krepi človekov duh in telo. V današnjem hitrem življenjskem tempu se je potreba po rekreaciji zelo povečala in postala skoraj nuja. Rekreacija je igra in zabava na prostem za vse ljudi. Nekateri se ukrarjajo z rekreacijo vsak dan, za nekatere pa je na sporedu le ob koncu tedna. Ne glede na to, kam se uvrščate, imamo v spletni prodajalni Velodrom.si izbiro za vsakogar! Na voljo je vse za kolesarstvo: kolesarski računalniki, pnevmatike, obročniki, trenažerji in ostale kolesarske komponente, tečaji za skike rolkanje, oprema za pohodništvo in še mnogo več.

Velodrom.si - kolesarstvo Velodrom.si - kolesarske pnevmatike Velodrom.si - števec za kolo


Velodrom.si | Obiščite tečaj nordijske hoje

Za tiste, ki niste prepričani, kaj pomeni nordijska hoja oziroma, kako se pripraviti nanjo, priporočamo, da se vključite v tečaj nordijske hoje, kjer vam bodo razkrili vso potrebno znanje ter svetovali, kakšne palice za nordijsko hojo potrebujete. Če je pohodništvo odlična rekreacija za vaše potrebe, nas obiščite v spletni prodajalni Velodrom.si.


Velodrom.si | Ste bolj za aktivno kolesarstvo ali pohodništvo v naravo?

Oblik rekreacij je veliko, nekateri se udeležijo tečaja nordijske hoje, nekateri gredo radi v hribe, spet drugi obožujejo tek. Vedno več ljudi pa se odloča za aktivno kolesarstvo.
Kolesarstvo je rekreacija, ki zahteva nekaj telesne kondicije in za to primerno kolesarsko opremo. Kolesarjenje je primerno za celotno družino ali pa za posameznika, ki si želi hitrosti in adrenalina. Preden pa se podate na cesto, preverite kolesarske pnevmatike, druge kolesarske komponente, pomembna pa je tudi dodatna oprema za kolesa.
Za tiste, ki želite poskusiti nekaj drugačnega, ponujamo skike terensko rolkanje, ki ima v Sloveniji vedno več privržencev. Gibanje je identično smučarskemu teku, le da skike rolkanje lahko izvajamo skozi celo leto.

Velodrom.si - Skike


Velodrom.si | Redna rekreacija poskrbi za telo in duha

Trx vadba je uravnotežena vadba, ki zajema celotno telo in poskrbi za vašo mišično kondicijo, trdno hrbtenico in pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov. Trx vadba je primerna za oba spola in ne samo za moške, kot mislijo nekateri.
Če pa ste bolj umirjene narave je za vas primerno pohodništvo, predvsem nordijska hoja. Za to obliko rekreacije se vpišite na tečaj nordijske hoje in izvedeli boste kakšne in katere palice za nordijsko hojo so za vas najbolj primerne, predvsem pa boste spoznali izjemen način gibanja, ki utrdi vaše telo in vam da novega zagona.


Velodrom.si | Rekreacija: kolesarstvo, pohodništvo, vodena vadba - dostop do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje